Merhaba arkadaşlar codecanyondan bir uygulama satın aldım.Fakat kendi android studiom da tüm işlemleri yapıyorum apk oluşuyor kuruyorum. açılışta kapanıyor. geliştirici arkadaş bağlandı kendisi herşeyi sıfırdan denedi ama aynı problemi yaşadık. En son bilgisayarla ilgili bir sorun olduğu kanaatine vardık ama sorun nedir bilemiyoruz. Çünkü geliştirici kişi ilk sürüm son sürüm de dahil direk apk kurduğu dosyalardan kopyalayıp atıyor bana kaynak kodlarını ama kodlar bende işe yaramıyoru. sanal makine kurdum win 7, win 10 ilk sürümlerden denedim yine aynı hata. en son düzelttiğim kodları kendisine ilettim direk o kodlardan apk çıkarıp yolladı bana ama ben bu dosyalardan apk üretiyorum ama apk çalışmıyor çökmeler yaşıyor ilk açılışta çöküyor. Uygulmayı çalıştırınca logcat ta çıkan hata aşağıdaki gibidir. Yardımcı olursanız çok sevinirim
https://paste.ubuntu.com/p/2hHGKydCTc/ E/Zygote: isWhitelistProcess - Process is WhitelistedE/Zygote: accessInfo : 1com.mobapp.earnmoney E/AndroidRuntime: FATAL EXCEPTION: main Process: com.mobapp.earnmoney, PID: 31682 java.lang.NoClassDefFoundError: Failed resolution of: Lkotlin/KotlinPackage; at net.makemoney.android.extensions.ExtensionsKt.<clinit>(Extensions.kt:29) at net.makemoney.android.extensions.ExtensionsKt.getColor(Extensions.kt:104) at net.makemoney.android.App.createNotificationChannel(App.kt:38) at net.makemoney.android.App.onCreate(App.kt:20) at android.app.Instrumentation.callApplicationOnCreate(Instrumentation.java:1190) at android.app.ActivityThread.handleMakeApplication(ActivityThread.java:7036) at android.app.ActivityThread.handleBindApplication(ActivityThread.java:6989) at android.app.ActivityThread.access$1600(ActivityThread.java:272) at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:2055) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:107) at android.os.Looper.loop(Looper.java:237) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:8016) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(RuntimeInit.java:493) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1076) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "kotlin.KotlinPackage" on path: DexPathList[[zip file "/data/app/com.mobapp.earnmoney-XYJErhsVSLgfQENg5XneCQ==/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/data/app/com.mobapp.earnmoney-XYJErhsVSLgfQENg5XneCQ==/lib/arm64, /system/lib64]] at dalvik.system.BaseDexClassLoader.findClass(BaseDexClassLoader.java:196) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:379) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:312) at net.makemoney.android.extensions.ExtensionsKt.<clinit>(Extensions.kt:29)* at net.makemoney.android.extensions.ExtensionsKt.getColor(Extensions.kt:104)* at net.makemoney.android.App.createNotificationChannel(App.kt:38)* at net.makemoney.android.App.onCreate(App.kt:20)* at android.app.Instrumentation.callApplicationOnCreate(Instrumentation.java:1190)* at android.app.ActivityThread.handleMakeApplication(ActivityThread.java:7036)* at android.app.ActivityThread.handleBindApplication(ActivityThread.java:6989)* at android.app.ActivityThread.access$1600(ActivityThread.java:272)* at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:2055)* at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:107)* at android.os.Looper.loop(Looper.java:237)* at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:8016)* at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)* at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(RuntimeInit.java:493)* at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1076)