Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümünü ve liseyi birinclikle bitirmiş birisi olarak lisede bu bölümü okumanı öneririm fakat eml de okumanı önermem eml ortamları biraz kotudür ben ticaret meslek lisesi çıkışlıyım okulum çok iyidi Meslek lisesi türkiyenin en iyi liseleridir meslek lisesinden mezun oldum temellerine hakim olduğum için universitede de bilgisayar mühendisliği derslerini kolaylikla halledebiliyorum ve derslerden daha fazla zaman arttırıp daha fazla yazılım içerisinde araştırmalar yapabiliyorum ben öneririm ama hep en iyisi olacaksan ben birincilikle bitirdiğim için mezuna kalmadan üniversiteyi ve mühendisliği kazandım şuan hala okuyorum hayatımıda meslek lisesine borçluyum sayesinde bir çok tecrübem oldu
dip not hoca faktörü çok önemlidir benim hocalarım alanında uzman kişilerdi harika yönlendirmeler yapıyorlardı
Anladım.Tecrübelerini aktardığın için teşekkür ediyorum.
Yazılım tıp gibi değildir hocam. Okul vs pek de önemli değildir. Dünyanın en büyük yazılımcılarının yüzde doksanı alaylıdır zaten. Okulun bu konuda size çok bir şey katmasını beklemeyin. Ama tabi hem kendiniz öğrenip hem o bölüme gitmek aynı anda güzel olur.
Sonuç odaklı düşünürsek çok haklısınız. Kendi kendine yazılım geliştirip Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde yazılım okuyan kişilerden daha iyi yere gelmiş birçok başarı örneği var.
Nerede okursan oku arkadaşını iyi seç...
Bu sözü aklımdan çıkarmayacağım..