zaynparim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denemeden bilemezsin hocam tor ağı da bu mantik ile çalışıyor

Hocam o halde iki yol kalıyor birinci yol özel bir istemci yaptırmanız gerekiyor aslında her iki yol da aynı şey özel bir istemci yaptırıp doğrulama almanız gerekiyor hocam sunucuya gelen bağlantılar ile mantık şu size şöyle anlatayım istemci ve sunucu arasında bir bağlantı kurulur ve sunucu belirlenen portlara gelen bağlantılar için client'ten bir doğrulama ister bunu da Google robot ile yapabilir böylece yapılan her bağlantı bir doğrulama işlemine gerek duyar bu sorunu da böyle çözebilirsiniz. Ben kişisel bir şey sandım fakat yapabilecek bütçeniz vardır diye düşünüyorum
Her iki yol içinde maalesef yeterli bütçemiz mevcut değil. Sunucu giderlerimiz halihazırda oldukça yüksek. Oyuncu kapasitemiz 160. Kayıtlı oyuncu sayımız 3000 civarında. Hatta bazı aylar giderler>gelirler durumundayız. Yapılan bağışlarla ayakta kalmaya çalışıyoruz. Yinede öneriniz için teşekkür ederim. Bakalım uygun bir bütçeyle bu konuda yardımcı olabilecek birisini bulabilirsek neden olmasın.

mesutcandemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyun Arma3 aslında bir kaç node şeklinde bir cloud yapıya kurgulanmış olsaydı herhangi bir sorun olmazdı.
Ama yapılacak işlemi yukarıda ki mesajımda belirttim. Başka çözümlerde olabilir ama kesinlikle vpn olamaz
Hocam cehaletimi mazur görürseniz o dediğinizin ne olduğu konusunda en ufak bir fikrim bile yok Ters proxy sunucusu nedir veya nasıl ayarlanır konusunda kısaca yardımcı olma şansınız olur mu ?