Laru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. Yaklaşık 6 yıldır oyun sunucumuz için OVH ile birlikte çalışıyoruz. Son 2 aydır oyun sunucumuzun ana portu olan 2302 portundan gelen her saldırı makineye de yansıyor ve sunucu düşüyor. Konuyla alakalı defalarca OVH destekle iletişime geçtik telefonla aradık ancak şuraya aktardık buraya aktardık demenin ötesine henüz geçemedik.
Bahsettiğim port a firewall üzerinden izin vermemiz gerekiyor sunucuya giriş yapılabilmesi için. Aynı zamanda kontrol edilmesi için game firewall a da ekli. Ancak ne denediysek saldırıların tutulması için bir çözüm bulamadık. Gelen DDOS saldırılarını, gelen oyuncu taleplerinden sistem ayırmadan sistem her bağlantıyı kabul ediyor.
Konuyla ilgili ücretli/ücretsiz her türlü desteğe açığız. Teşekkürler.

Makine özelliklerimiz : MC-Game Dedicated Server i7 7700k işlemci, 32gb ram, 500mbit/1Gbit bağlantı.






Bağlananlar belli ise diğer kullanıcılari kara listeye alın yada şunu yapın bir vps alın 20 liralık ve vpn server kurun kullanıcılara bu vpn ile baglanmalarini söyleyin ve vps sunucunun ip adresini bağlantı izni olan tek ip adresi olarak belirleyin