Merhabalar;
Masaüstü exe olarak (c#) ile istediğiniz her türlü botu yazabilirim.
Chrome açar otomatik sizin yerinize işlem yapar.
Chrome eklenti yapabilirim.
Bunun dışında web tabanlı olarak da wordpress bot yazabilirim. ;
Wordpress siteleriniz için tüm botlarınızı 180 TL'den yazıyorum *web tabanlı.
Detaylar;
Soru: Kaç adet siteden veri çekebilirim ?
Cevap: Sadece 1 adet siteden veri çekebilirsiniz. 2 site için +180, yani her site 180 TL olarak ücretlendirilir.
Soru: Tüm içerikleri çekebilirmiyim ?
Cevap: Belirtmiş olduğunuz site'de ki tüm içerikleri sitenize çekebilirsiniz. Sadece başlık, makale, makale içi varsa resimler, öne çıkarılan görseller eklenir.
Soru: Özel alanlar dahil mi ?
Cevap: Özel alanların her biri için +30 TL ücret alıyorum. Örneğin film sitelerinde ek olarak yönetmen kısmı var gibi gibi.
Soru: Hangi dil'de yazıyorsunuz botları, wordpress panelinde bot kısmı olacak mı ?
Cevap: Botlar aspnet ile yazılmaktadır. Windows hosting (plesk) almanız gereklidir. Ayrı bir siteye bot kurulur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. İçerikleri seçip, yayınla dediğinizde otomatik sitenizde paylaşır. Windows hosting için uygun fiyatlı bir kaç firma önerebilirim. Yıllık 20-25 gibi ücretleri var kendim de kullanmaktayım veya windows vds-vps'ye de kendim bağlanıp kurabilirim.
Soru: Patlama ve güncelleme garantisi var mı?
Cevap: Patlama ve güncelleme garantisi yoktur. Botlar patladığında veya güncellenmesi gerektiğinde ekstra ücretlendirilir. Karşı site kod bloğunda değişiklik yaptığı zaman botlar patlayabilir. Patlamama garantisi kimse veremez.
Soru: İçeriği çekip, taslak olarak kaydetmek istiyorum ?
Cevap: İçeriği seçtiğinizde hemen yayınla veya taslak olarak kaydet seçeneği olucaktır.
Soru: Teslim süresi nedir?
Cevap: Kaç adet site'den içerik çekileceğine göre bu süre değişebilmektedir. 1 web sitesi için ortalama 1 gün içinde teslimat sağlıyoruz.
Ücretlendirme: Site adet başı 180 TL
Veriler: Karşı sitede ki tüm içeriklere ulaşabilir sitenize ekleyebilirsiniz. Sadece makale,resimler, başlık gibi kısımlar eklenir. Özel alanların her biri +30 TL ücretlendirilir eğer olucak ise.
Etiket kullanımı önermiyoruz, google bunu artık kaldırdı. Bir değeri yoktur. Boşu boşuna yapmış oluruz bilginize.
Lütfen tercihen r10 üzerinden bana ulaşıp işi sağlayalım, skype eklediğinizde r10 üzerinden teyit alınız.
öncelikle selamlar 3 farklı siteden kendi wordpress siteme makale çekimi yapacak bota ihtiyacım var.
özgünleştirme yapması gerekmektedir. bunun yanı sıra bazı kelimeleri benim belirlediğim kelimeler ile değiştirmesi gerekemektedir.
değiştirdiği hali ile seo alanları ve tag alanlarını doldurması gerekmektedir.
özel mesaj yada
whatsapp yolu ile ulaşılmasını rica ederim.