Yer sağlayıcıların vergi,maaş,sigorta,lisans ve veri merkezi ödemeleri eksiksiz yapılmaya devam ediyor.
Siz istiyorsunuz ki hiç ben yazmadan ödemem ertelensin yani herkesin ki ertelensin peki ödeme vakti gelince yer sağlayıcı ödemesini nasıl yapabilir.
Banka ,Devletin yapamadığını tüm ödemeleri $ olan yer sağlayıcı nasıl yapabilir ki ?
Hangi firma bilmiyorum ama tekrar söylüyorum şuan talep de bulunup da yardımcı olmayan yoktur herhalde çevrem den biliyorum.
Ben 35 TL ödedim. Sorun yok. Ben borcumu ödeyebiliyorum. Malum korona var nöbetler. Sadece bu yaklaşıma kızıyorum. Özkula bak sen şimdi müşterin 35 TL hosting bu günlerde ödemediği için hizmeti kesintiye uğratmazsın. Yılların müşterisine yaparmısın? Adam sana yıllarca para ödememiş. Neyse olayı ona buna çevirmeyin çoğunuz sadece bilişim şirketi değilsiniz. Yani ben devletten destek almıyorum benim bankada ötelenen kredim yok demeyin arkadaşlar. Ne olur sadece ben yaklaşıma kızıyorum. Ya büyük firma olun ve müşterinize sahip çıkın yada büyük olduğunuzu iddia etmeyin. Zaten böyle kriz günlerinde kimin ne olduğunu gördük. Ben asla daha o firma ile alışveriş yapmam aldığım hizmet haricinde.