Ozkula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bankalar ödeme erteleme için direk size sormadan erteledi mi yoksa siz mi başvurdunuz erteleme için ? Ödemesini ertelemek isteyenler bankaya başvurdu ve ertelendi.

Siz ödemeyi geç yapacaksanız gayet doğal bir destek talebi atsaydınız firmanıza ödememi şu tarihte yapacağım kapatmayın diye firma da büyük olasılıkla ilgili tarihe kadar kapanmamasını sağlayacaktı sistem den ve sorun yaşamayacaksınız.

Ben hiç bir firmanın ödeme erteleme talebinde bulunup kabul etmeyeceğini düşünmüyorum
Zaten bilişim firmaları dahil edilmedi hiçbir desteğe. Devlet gözünde "işini evden yapabilecek kategori"deysen şu dönemdeki desteklere dahil değilsin.Hatta çalışanları neden ücretsiz izine gönderdiniz diye hesap sorma gibi bir durumları da var. Biz tam kadro eden çalışıyoruz 37 gün oldu.Bu dönemde kdv, kurumlar vergisi,2 kez ssk, 2 kez veri merkezi giderleri, 2 kez lisans bedelleri ödedik.Normal zamandan tek fark evden çalışmamız.