cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence sorun TurkNet ile ilgili değil Türk Telekom ile alakalı. ADSL portu ile vdsl portu farklı, Türk Telekom personeli gitmiş sizin kablonuzu vdsl'den ADSL çevirmiş.

TurkNet in hatası var tabii sizi anlamıyor dinlemiyor.
Şikayet sitelerinde şansınızı denemenizi öneririm
Tekrardan 35mbs paketine geçiş sağladım, geçişiniz yapıldı denildi ve hızım 16Mbs'de kaldı. Lafta geçiş gibi bir şey olmuş. Ben hizmetimi millenicom geçirmeyi düşünüyorum, aynı sorunları bu resmi firmada'da yaşar mıyım? Turk.net, Türk Telekoma yaptırım yapamayıp müşterisinin rezil olmasını kabul ediyorsa benim bu firmada kalmamın bir anlamı yok.

DenizBaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turktelekom bilerek turknet üyelerine arızalı port sağlıyor. Ben 3 defa farklı şehirlerde sıfırdan turknet bağlattım herseferinde turktelekomun verdiği bağlantıda sinyal sorunu çıkıyor ve arıza kaydı açılıyor ve müşteri kaynaklı diyip kapatıyor ticketi. Üzerine gidip herseferinde turkneti sıkıştırdım yada ttyi arayıp sıkıştırdım öyle çözdüler. Üstelik adamlar geldiğinde bide ukala ukala 75mbps paketini mi kullanıyon bide diyor. TT Bilerekten Yapıyor bunu . Ben 1 aydır arızayla uğraşıyorum yeni geldi netim. Ama turktelekom kendi müşterilerine 3 günde bağlıyor.
Anladım, Turk.net neden bu firmaya yaptırım yapamıyor? sonuç olarak onlara bu hizmetin parasını ödüyor.