Hayırlı Ramazanlar diliyorum, son günlerdeki 1 milyon yazılımcı projesi için başvuru yapmamız sonra btkakademi den video ile dersleri izleyerek kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Başarı puanı felan var. Benim sorum alttaki resime bakmanız .Bu kursları ben tamamlamış gözüküyorum Daha ekrana sığmayan bir sürü kurs var, php bitmiş gözüküyor felan felan ama sorun şu ki site ilk zamanlarda çok yavaş olduğu için ben kayıt yaptım dedim ki 2-3 güne gelir bakarım düzelmiş olur o zaman başlarız. Hesabıma giriş yaptım altaki ekranla karşılaştım .Sorsalar Android Programlamanın A sını bilmem tamamlanmış gözüküyor ve harcanan süre " 18:03:20 " ,Veritabanı Saldırıları ve Veritabanı Güvenliği isimli kursa harcanan süre" 58:50:47 " başarı puanı 97 başarı durumu Başarısız gözükmekte . Şaka gibi Çünkü buradaki bitirmiş gözüktüğüm dersler için harcanan süre üyeliğimden fazla kurslar için harcanan süreyi toplasak ohooo
Şimdi size 2 sorum var

1. Sitedeki yoğunluk mu denilir bilmiyorum ama karışıklıktan mı böyle gözüküyor ?
2.Geçen gün bir hocamın konusuna denk gelmiştim https://www.r10.net/off-topic/232187...ite-acigi.htmlşu konu. Cidden böyle bir açık olabilir mi ? Eğer böyle bir açık varsa kaydı sileyim mi ?

Ayrıca Talep edilenlerkısmına gelince de alttaki ekranla karşılaştım. Şaşkın bir durumdayım şu anda alttaki 4 başlıkta ilgimin olmadığı alanlar yani.