onuraysu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dengeyi sağlayacak olanlarda biziz bence ama topluca olabilir. Çünkü ben bugün 500 Liraya bir domain koysam şuanki piyasa da kimse almaz. Neden çünkü 5 - 10 liraya satıyolar bu ne diyor diye tepki verilir. Ve öyle bir konu açılma hızı var ki konumun anasayfada ki "Son Açılanlar" kısmında görmem sadece 60 saniye ile sınırlı gibi Düşük fiyatlı domainlere bile teklif alamıyoruz bazen...
Neden tepki versin abartı rakamlar yazmadığınız zaman o fiyatlara (500 TL bandında) çok rahat satışlar yapabilirsiniz hemen al kategorisinde. Birçok domain satılıyor bu kategoride de. Açık arttırma kadar hareketli değil çünkü 24 saat gibi kısa sürelerde bitmiyor satışlar. Ama inanın satılıyor oralarda da domainler. Yeter ki doğru domain olsun.

Ekstra olarak, domain arıyorum kategorisine de göz atın ve portföyünüzdeki domainlere uyan ilanlara teklifler verin. İnsanlar sayfa sayfa domain aramaktansa domain arıyorum kategorisine ilan verip özel mesajına yada konu içine gelen domainler arasında beğeniyor. Üşengeç bizim müşterilerimiz Biraz pazarlama gerekli