Sayfanızı analiz eder doğru hashtag çıkartırım iletişime geçin lütfen
Pm Atıyorum
reklamla çekiliş paylaşımlarında sponsor ekleyerek takipçi kasımı yapabilirim 1K takipçi başına 30TL ücreti.
Çekiliş ile kasım istemiyorum malesef yine de teşekkürler
@Carillos; ben etiketlerini kullandım ve hiç benzeri olmayan sistemde denedim etkisini gördüm. Etiketlerin belli kural ve saatleri var bence yani senin kitlenin ayrı bir saati vardır. Yabancı kitleyle genellikle gece 3-4 gibi çok iyi sonuç alıyorum. Türkiyede ise 10-11 arası bunu etiketleri deneyerek bulabilirsin.
Öneriniz için teşekkürler değerlendireceğim
Öncelikle sayfanın shadow ban yeyip yemediğini anlaman gerekiyor. Bunu araştırabilirsin öncelikle. çok fazla hastag kullanan ve çok paylaşım yapan sayfalar bir süre sonra spam olarak görülebiliyor algoritma tarafından. önlem almazsan 2 yılda geçse attığın videoyu takipçilerinin en fazla yüzde 5 ine gösterir.
İnstagramın yeni algoritmasında gönderilerin iyi olursa çok fazla kişiye görünürsün. Misal bir posta paylaştığında takipçilerinin yüzde 10 u görür bunu eğer bu yüzde 10dan yüzde 50 si beğendi ve yorumladıysa gönderiyi diğerlerine de göstermeye başlar. Keza çok fazla etkileşim aldı ise keşfete çıkar hastaglerde yukarılara oynar.
Sana tavsiyem çok iyi diyebileceğin herkesin beğenebileceği yorum yapabileceği postlar paylaşman.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim shadow banolup olmadığını öğrenebileceğimiz bir site var mı peki