Bu bir denge. Bazen 200 TL'ye aldığınız domaini 50-100 TL'ye satarsınız. Bazen ise 500 TL'ye aldığınız domaini 2000-3000 TL'ye satarsınız. Bu dengeyi kurup kâr edebiliyorsanız piyasada kalabiliyorsunuz. Aksi halde sürekli zarar eder, en sonunda bırakmak zorunda kalırsınız.
Malum doların artması ile iyice portföylerde elden çıkacak domainler çoğalıyor. Bu da bir "zarardan kâr etme" yöntemi. Bu dengeleri sağlamalısınız.
Bu dengeyi sağlayacak olanlarda biziz bence ama topluca olabilir. Çünkü ben bugün 500 Liraya bir domain koysam şuanki piyasa da kimse almaz. Neden çünkü 5 - 10 liraya satıyolar bu ne diyor diye tepki verilir. Ve öyle bir konu açılma hızı var ki konumun anasayfada ki "Son Açılanlar" kısmında görmem sadece 60 saniye ile sınırlı gibi

Düşük fiyatlı domainlere bile teklif alamıyoruz bazen...
Arz talep meselesi biraz da hocam, ama dediğin gibi çok uygun fiyatlara gidiyor domainler. Sağlık olsun, millet nasıl 20-30 bin dolara domain satıyor ona anlam veremiyorum
Ben de katılıyorum size, gerçekten piyasa düşük.
Sebebi de insanlar artık projeye doydu herhalde kimse istekli değil gibi geliyor bana. Ayrıca alan adı önemi de herhalde biraz etkisini yitirdi. Önceden illa .com olsun denirken şimdi .club alan adlarına site kurup geçiyorlar.
Bende aynı fikirdeyim com net org domainler varken piyasa iyiydi ve rekabet vardı. Şimdi ninja rocks bilmem ne var fazla etki etmese de bi nebze etkisi olur. Diğer husus proje doygunluğu tamda katıldığım konu bu

ancak yabancı ülkelere baktığımızda projeler bile birbiri ile yarışıyorken, biz burda projelik domain 10 TL ile açık arttırmada hatta 1 TL diyen var ya