Arkadaşlar 1 milyon alım hemen işe başlama vesaire gibi bir şey sanılıyor sanırım. Acele edilmesine pek anlam veremedim olayı özetlemek gerekirse üye olacaksınız cv bilgilerinizi sertifkalar eğitimler vesaire düzgün bir giriş ile cv iletişim bilgileri bırakacaksınız ek olarak oradaki eğitimleri tamamlayıp bitirdiğinize dair belge verilecek. İşverenlerde bu sistemden yazılımcılara ulaşabilecek. Temel mantığı böyle acele edilecek bir durum gözükmüyor.
Benim anladığımda buna benzer bir şey.
CV'si dolu olanları (iyi olanları) BTK kendi bünyesi altında Kamu görevleri için çalıştırabilir. Diğerleri için sadece ücretsiz Udemy derleri ve bir portal oluşturmuş oluyor. Şimdi mesala ben Üniversite'nin ilgili bölümünden mezun olmuş biri değilim. Eğitimleri kendimi geliştirmek için alacağım ancak sadece o kadar ile sınırlı olacağını düşünüyorum. Devamında bir şey olacağını sanmıyorum.
Eskiden ve şimdi olduğu gibi Web / Mobil projeler ile gelir elde etmeye devam edeceğim. Aslında ek olarak birde bizim gibi girişimcilere daha çok ortam oluştursa ve teşvikler verse daha iyi olur.