''1k başı 100 lira gibi ilanlar görüyorum. ''
Bu sözü birazcık üstüme alınmış olabilirim.
Hocam şöyle açıklayabilirim toplam 400k bir telegram kitlesine sahibim kitleme uyan hızlı gönderim yapabilceğim kanallara 100 TL ye 1k kasım yapıyorum NEDEN?
Şöyle çok arkadaşla çalıştım forumdan K kasım olarak konularımı okuyabilirsiniz kitleme güveniyorum ve konsept uygun ise 1k yı 10 dakika bile sürmüyor kasmam

10 Dakika da 100 tl kazanmak da cazip geliyor günde 4-5 tane K kasım alıyorum ortalama yani siz ne yaparsınız benim yerimde olsanız=?
Hocam valla alkışladım siz o konuyu açan hocam uğraştığını belirtiyor içerik hazırladığını bizde bu kitleyi elde ederken çok paralar harcadık çok reklamlar aldık.
Ama şöyle instagram da benim 1 milyona yakın bir kitlem var zaten 35-40 bin takipçiyi ben sadece kendi sayfamdan çektim.
Üstüne kasımları da para ile reklam alarak yaptım.
Ben kimseyi özellikle hedef almadım ama takipçi satan birisi olarak normal karşılıyorum üzerinize almanızı

Hatta konunuzu da bırakayım şuraya reklam yapmış olayım
https://www.r10.net/telegram/2312712...i-11088-a.html
Çağrı Taner'in 12M abonesi var instagramda. Ve telegramda çekilişle falan ancak 47K kasabilmiş. Sizi de tebrik etmek lazım.

Hem kendinize 400K çekmişsiziniz 1M sayfanızdan hem de sürekli başkalarının sayfalarına binlerce organik takipçi çekiyorsunuz...
Bu arada tesadüf oldu hem yeni üyesiniz hem de organik takipçi çekiyorsunuz. Konuda kafama takılan 2 şey de buydu zaten

Teşekkürler..