Arkadaşlar uzun süredir çok yaşadığım bir problem bilmiyorum hata bende mi gerçekten iyilik yapan belasını mi buluyor anlamıyorum, sürekli bu konuda yaramı deşiyorlar artık içimi dökmek istiyorum. Biri geliyor hocam bana grafik yapar mısınız, hocam reskin işi var yapar mısınız, site kurulumu var yapar mısınız, private server kurulacak yapabilir misiniz, photoshop'tan manipülasyon yapar mısınız fln tarzı geliyorlar tamam diyorum hocam şu sürede teslim ederim satış sonrası veya hizmet sonrası 1 hafta boyunca ücretsiz destek sağlarım diyorum ve piyasada fiyat neyse genelde ya yarısını yada %70'lik bir kısmını talep ederim maksat arkadaş istediğini yapsın kafasında ki hayallerini gerçekleştirsin hani amaç iyilik olsun duası bile yeter diyorum aldığım cevap hocam amatör iş yapıyorsunuz, ucuza yapılan iş profesyonel değildir şu arkadaş iki katı fiyata yapıyor güzel yapıyor. Kardeşim ben sana aynısını ilgi ile samimiyet ile arkadaş gibi yapıyorum yarısını alıyorum ben senden yarısını istedim diye amatör mu oldum. Arkadaş geliyor reskin istiyor hocam şu fiyata 5 iş günü içinde teslim ederim diyorum detay veriyorum ekstra hizmetler de veriyorum "hocam konuşmanızdan belli amatörsünüz ben amatörlere iş vermem" al işte iyilik yaptık sözde ama bir küfür etmediği kaldı. Ben bu piyasaya 12 yılımi verdim her konuda 2 yıldan fazla tecrübem var her gün kendimi daha da geliştiriyorum ve gerçekten iyi insanlar değerimi biliyor, kim olduğumun yeteneklerimin farkında ve yarı fiyatı bile vermeye aciz insanlar değil, şuan çoğu ile görüşüyorum dua ediyorlar hala bana amatör diyip gidenler geri dönüyor hocam sizin gibi yapabilen yok diye. Buraya bir tane isim vermek istemiyorum başka siteden şubatta aldığım bir reskin işleminde arkadaşın attığı mesajı ve ardından 1 hafta sonra attığı mesajı koyuyorum okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi geceler