Hocam ilk aşama için WordPress iş görür mü peki? Örneğin sistemi kurduktan sonra, haber girerken haber ajanslarının gönderdiği haber içeriklerini wordpress üzerinen görüp, içeriğe aktarıp düzenleyebilir miyim? Pratiklik de çok önemli diye düşünüyorum, ilk aşamada 2 editör yönetimi sağlayacak, günlük 20 25 kadar önemli haber girilecek diye planlamalar yaptım, Wordpress iyi bir optimizasyonla bu yükü taşır mı, bu pratikliği sağlar mı?
hocam ne kadar bütçeniz var ona göre planllama yapın. Şuan için wordpress fazlasıyla iş görür. Zaten bazı büyük haber siteleri bile hala wordpress kullanıyor. 50k tekil hit wordpres için hiçbir şey. Önemli olan tema ve sunucunuzun da iyi olması. Ama bence en en önemlisi sunucu sonra tema. Play store ve App store için webview istiyorsanız ikisi çok fazla masraf etmez 1500₺ en fazla olur diye düşünüyorum. Tabi her yıl app store 100$ istiyor. Onun dışında sunucu biraz masraflı seçeceğin pakete bağlı. Tema alacaksanız maddi durumunuz pek el vermezse bence safir temadan alın sizi uzun süre götürür destek konusundada iyiler. Temaları da mobil uyumlu ve göze hoş görünüyor. Ama bu işe başlamadan önce çok iyi bir hesaplama yapın. Editör+sunucu+tema+ ajans maliyeti+ app maliyeti+... bunları çok iyi düşünün. Kolay gelsn. Kolay bir sektör değil