Metamood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress kur gitsin hocam
Wordpress ilerleme aşamasında ve günlük girilecek haberler aşamasında çok ağır kalmaz mı, ne kadar optimizasyon sağlansa da ulusal bi sistem için yeterli olur mu?

sivas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
200 ila 400 arası bir wordpress tema işini görür ilk aşamada safir neva kullanıyorum imzamdaki gibi bence ilk olarak özel yazılım yerine para kazandıkca buna geçmeniz daha mantıklı. Eğer haberleri siz girecekseniz extra bir masraf klmıyor ama haberleri bootla çekecekseniz ve özgünleştirme yapmayacaksanız sıkıntı. Editör malum zaten masraf
Hocam editörüm sistemi kurduktan sonra hazır, hatta ekibi de var ilerleyen aşamalar için. Kazanç olayını ilk aşamada beklemiyorum, ilerleyen aşamalar için (günlük 50 bin tekil gibi) kazanç sağlamayı planlıyorum. Wordpress dışında öneriniz var mıdır?

Sâ'fî adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın zamanda bir haber sitesi almış biri olarak derim ki ilk öncelik tebilisim haber sistemi. senelik ortalama 5000 tl.
iha aboneliği; aylık 500 TL. Bölgeye göre değişiyor.
Mobil uygulama kısmına hiç girmiyorum. Ama aylık maliyeti ortalama 1000 tl. getirisi, o kadar değil.
Tebilişim ile görüştüm, mobil aplikasyon seçenekleriyle beraber bu fikri 3 seçeneğimden biri olarak belirlemiştim, henüz karar veremedim

SemihCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domaininizi merak ettim hocam wp kullanacaksaniz birhaber temasina ben bayildim gorsel olarak istedigi parayi hak ediyor bence ulusal bir haber siitesi icin cok iyi
Wordpress ulusal bi haber sitesi için yeterli olmaz diye düşünüyordum, özel yazılımdan kastım, daha farklı, sektöre göre geliştirilmiş yazılımlardı aslında.

KaranlikLord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya hocam tebilişim diyenlere sakın itibar etmeyin 5bin tl bir yazılıma şirket değilseniz verilmez. Güzel bir sunucu kullanın yada hostiniginizi iyi alın çünki haber sitesi olarak hergün 15 gibi haber giriyoruz. Sürekli güncel kalmalı soru yada yardım isterseniz PM ye gelebilirsiniz gazeteciyim
Hocam PM geliyorum, aklımda daha buraya yazamadığım sorular var