Merhaba arkadaşlar, destek kredi başvurumun sonuçlanmasına kadar geçen sürede tabiri caiz ise insana dokuz doğurtuyorlar. Bu konuda en çok insanı strese sokanlar bence haberci diye kendini tanımlayan ama çoğu insanın gözünde hiçbir vasfı olmayan insanlar. Örnek vermek gerekirse xxx haber sitesi ki bu haber sitesi çoğu kişi tarafından bulunan haber siteleri. Google'a şu aramayı yapıyorum: "İhtiyaç kredisi başvuru sorgulama" önünüze emin olun binlerce önce haber çıkıyor örnek başlıklar şunlar, "İhtiyaç kredisi başvuruları nasıl sorgulanır", "ihtiyaç kredisi başvuruları sorgulama ekranı", "Başvuru takibinizi yapmak mı istiyorsunuz?" içine giriyorsun bu başlıkların haberde zaten 30 kelime yok hep güncelliyorlar. "İhtiyaç kredisi başvuru ekranı" "işte ziraat şu kadar veriyor, halkbank şu kadar veriyor." Ya düzgünce ben daha şu süreçte haber yapan bir site görmedim ki hepsi hit çekmek için clickbait.. Bankalara gelecek isek, Abi sizden kredi başvuruyoruz hesabımız sizde yok olsa anlayacağım da birtane başvuru sorgulama ekranınız yok. Altı üstü yazıcam TC'mi sorgula diyeceğim ekrana gelecek yazı ya olumlu,olumsuz, değerlendiriliyor. Bunu yapmak bu kadar zor mu? İnsanı strese sokuyorlar strese sonra geceleri gözüne uyku girmiyor insanın, Allah'tan ki bizimki sonuçlandıda bu süreçten yırttık. Darısı diğerlerinin başına.