şöyle bişey var buraya yazdıklarım karalama olarak değil burada milleti uyarmaktır. ayrıca yapılan işler sizin isteğiniz doğrultusunda yapılıp çektiğiniz fotograflar kalitesiz ve dekupeyi zor bela yapılan resimlerdir.
Özgür bey buraya istediğinizi yazın beni suçluymuş gibi göstermek için farketmez gerçekleri anlatma çabasında olmam. Bana üsülik dedinizki
@Coskun; abiyi yakından tanıdığınızı vs. söylediniz ki inanmadım öyle bişey olmadığınıda zaten bizzat
@Coskun; abiden öğrendim. Nişanlınız önümüzdeki hafta ödeme yapılacağını belirtti ben size şöyle söyleyeyim biz eşim ile birlikte bu işi yıllardır yapıyoruz ve sizin gibi yapılan işin ücretini ödemekten kaçınanlar yada kaçmaya çalışanlar içinde formülümüz var yılların bizi verdiği tecrübe ile bu tür konularda bilgili ve sayesinde bir çok ödeme yapmayan kişiden yasal yol ile ödeme aldığımız bir avukatımız mevcut, kendisi ilede görüşerek ödemenin yapılmaması halinde açık adres ve firma bilgilerinin bulunması ile yasal yolla ücreti dosya masrafları ile tahsis edileceğini size bildiririm ki bu forumda
@Coskun; abinin adını kullanan çok olduğu için bu numarayı kullanmayı bırakın bence siz benim ödememi yapın
Öncelikle ben açıklamalarımın ve konumun arkasındayım, rahatsız olduğunuz bir şey var ise kaldırabilirim (işinizi/ticaretinizi etkileyen size olumsuz dönecek olan), bende ithamlarınıza istinaden gerekli açıklamaları yaptım, whatsapp mesajlarından, konuşmalara, verdiğimiz görsellerden sizin ilettiklerin ize hepsi kanıt olacaksa paylaşılabilir. Ancak yinede buradan değil yönetim üzerinden bunu yapılmasının ticari itibarınız açısından daha uygun olduğunu düşünüyorum.
Konuyu bir kere daha toplamak gerekirse İstediğimiz iş ile sizin verdikleriniz uyuşmadı maalesef, kaldı ki buna rağmen kalkıp 136 görsel verdik 100 tanesi olmaz demedik, Haktan yana Allah korkusu olan her kimse gerekli şeyi yapar, benimde yapacağım budur. Tüm görselleri incelemedim yalan söylemek abes kaçar, ancak 30 tane kadar görsel gerçekten kötü ve kullanılmayacak durumda. Bu nedenle takribi bu kadar görsel için kesinti olacaktır.
Bunun dışında sizin yaptığınız işi beğenmemiz akabinde 4 tane web sitesi yaptıracaktık, bunu da başka bir arkadaşa verdik, anlaştık ve iş almadan/örnek görmeden ödeme de yaptım zira kendiside ben bende 10 yılın üzerinde r10 üyesiziyiz.
Hoşnut olmaz belki diye düşünerek nick paylaşmıyorum, onayını alır nickte paylaşırım sorun olmayacaktır.
Ben buradan
@Coskun; için bir şey demek istemiyorum, zira bizim ticaretimizin kendisi ile alakası yoktur, sen hostu ayarlayabileceğini söylediğin zaman bende tanıdığımı host için kendisinden destek alacağımı belirttim, üstüne şöyle arkadaşız böyle kankayız öyle ahbabız gibi saçma söylemler veya konularla işim tabi ki olamaz. Ben kendisine de ulaşıp gerekli hatırlatmayı yaparım nereden tanış ve ahbap olduğumuz ile ilgili, kendi takdiridir buraya yazar veya yazmaz.
Sizin ödeme konunuza gelince ben aracıyım en başında size de belirterek konuya dahil oldum ancak aynı zamanda garantörde benim endişeniz olmasın, 20 Nisan da iş sonlandırdık bu hafta içi inceleyip gerekli şeyleri sağlayacağımı ilettim.
Sende Salı 12:00 'de hatırlatma yaptığında henüz karşı taraftan bir dönüş olmadığımı ilettim ve tekrar dönüp onlara hatırlatma yaptım. Fakat benim hatam ve öngörüsüzlüğümdür sadece 3 günün iş günü olduğunu unuttum ve 3 günü de biraz yoğun geçirdim, senin işine de bak bakıp ilgilenme şansım olmadı. Keşke telefon ilede arayıp bir hatırlatma yapıp aciliyet belirtseydin.
Neyse çok sorun değil, ben işini görmesi açısından logo ve 50 görsel için 300 TL hesabına ileteyim, ancak bildiğin üzere EFT olacağı için ulaşmayacaktır, cep telefonum mevcuttur. Oradan ulaşıp Finans hesabı gönderebilirsen anında sana geçmiş olur, diğer durumda yarın çalışma olacakmı bilmiyorum ben ödeme çıkarım fakat yarın için sorun olursa Pazartesi ulaşır. Bu benim kendi takdirim ve işinin görülmesi için zorda kalmaman için göndereceğim bir paradır, işinin hesaplanması neticesinde gerekli ek meblağ tabiki gönderilecek endişen olmasın.
Daha fazlası gereksiz polemik ve herkesi üzecek bir durum oluşturacaktır, bu nedenle ben geri çekiliyorum. Genç bir arkadaşımızsın, bazı şeyleri yanlış anlayabilirsin fevri davranabilirsin.
Ben bir büyüğün abin olarak sana kırgın veya kızgın değilim, emeklerin için ayrıca teşekkür ederim.