Ekonomi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Yıl önce açmış olduğum büyük bir proje olarak giriştiğim ama yeterince zaman ayıramadığım göz nuru Ekonomi sitemi satışa koymak zorunda kaldım. Sebep son zamanlardaki finansal kayıplarım. Malum borsanın durumu.

Site adresi: Lütfen PM isteyiniz.
Site için istenen fiyat: 2500 TL
Sitenin aylık getirisi: Tüm değerler aşağıya eklendi.
Sitenin açılış tarihi: Temmuz 2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ekonomi, Borsa, Üniversite, Finans, İş Fikirleri
Günlük hit sayısı: 150-200 (sadece google) dönem içinde günlük 1.5K gördüğü de olmuştur.
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %99google.
DA-PA Değeri: 15-27

Merak edenler için ben Finansal piyasa araçlarıyla yakından ilgileniyorum. Bilen bilir bu rakamlar orada yatırım yapanlar için gerçekten gülünç rakamlardır. Son zamanlardaki borsadaki iniş çıkışlar, çalışma durumum vs gibi nedenlerden dolayı elimde atıl duran her şeyi boşaltma kararı aldım.
Sitem aslında üniversite öğrencilerinin yazı yazacağı bir sosyal ağ olarak tasarlamıştım. Hatta 3-4 arkadaş düzenli gönüllü yazıyordu. Ancak ben bırakınca onlarda bıraktı.

Google'daki Yeri
Search Consoe Verilerine Göre!
Bir çok kelimede 1.Sıradadır!
İlk 10'da 400'den fazla anahtar kelime vardır.
ilk 3'te 200'den fazla anahtar kelime varıdır.

NOT: Sitemin çoğu içeriği üniversite, iibf, iktisat vb ağırlıklı yazılar ve anahtar kelimelerdir. Klasik anlamda borsa, forex, kredi kartı gibi makaleler yeterince eklenmedi. Ama deneme amaçlı eklediğim makaleler sıralamada yerini rahatlıkla aldı.
Sadece 1 defa SEO çalışması yapıldı onun harici hep doğal linkler mevcuttur!
Hiti 2 yılır içerik nadiren içerik girilse de sabittir. Yeni makaleler, yeni hitler getirecektir. Ben neden girmiyorum cevabını üstte belirttim. Asıl işim kazancım burası değil.

NOT: Veriler sadece Google Trafiğidir. 15K sosyal medya hesabım olmasına rağmen oralardan çok nadir paylaştım. Veriler sosyal medya paylaşımlarımı kapsamıyor.

Son 6 Aylık Gelişimi

ADSENSE:
Adsense açısından çok büyük bir getirisi var diyemem. Tüm zamanların kazancı aşağıda sunulmuştur.
Adsense Fiyata Dahil Değildir.

TEMA:
Sitede 2 tane lisanslı tema vardır. Tagdiv NewsPaper ve Jannah Teması! Sadece 1i siteyle birlikte verilecektir. Eğer tema lisansını istemiyorsanız onun fiyatını düşebiliriz!

SOSYAL MEDYA:

Sitenin 13K Twitter ve 5K Facebook sosyal medya hesapları vardır. Twitter çok aktif ve tamamen organiktir. Hesabı bir çok siyasetçi ve ünlü isim de takip etmektedir. Etkileşimi ve görüntülenmesi yüksektir. Fiyata Sosyal medya dahil değildir. dilerseniz Sosyal Medya hesapları için ayrı teklif verebilirsiniz. İkisinin birlikte fiyatı, site fiyatının 2 katıdır.

---------------

Diğer aklıma gelmeyen notlar için sorabilirsiniz.
Satış anında karşılıklı sözleşme yapılarak devir edilebilir.

adsenseden ödeme aldınız mı bu site ile? pm lütfen