Mss70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;
Öncelikle hayırlı olsun news kaydınız. Google news eskisi gibi değil rekabetin çok zor olduğu bir yer. News almaktan da zor olanı trendlere çıkmak aslında, bunun içinde özgün ve kaliteli haberler girmek lazım haber üretebilmek lazım sıcak haberleri anında yayınlayabilmek önemli.
Bunun içinde editör seçimini iyi yapmak lazım diye düşünüyorum. Ülkemizde sayınını tahmin edemeyeceğimiz kadar haber sitesi var ama genel olarak herkesin aklına gelen en iyi 10 haber sitesi vardır. Aranma hacimlerine göre niş bir sektör seçip bunun üzerinde haber sitesi yapılırsa hedefe daha kolay ulaşılacaktır diye düşünüyorum. Bu arada news kaydından hemen sonra hit oranlarında yükselme beklemeyin bu tamamen sizin çabanıza bağlı. Kaliteli ve ilgi çekici içeriklerin zamanında yayınlanmasıyla başarılı olabilirsiniz. Bu arada iyi bir SEO uzmanıyla ve Yazım hatası yapmayan özgün yazı yazabilen dürüst bir editörle çalışmanızı da tavsiye ederim..
Bahsedilen editör ben oluyorum bu arada onu da söyleyeyim yani şimdi 😂 Her ne kadar zamanında bir yayımlama yapamasam da özgün yazı konusunda elimden geleni yapıyorum. Trendlere çıkabilmek için ciddi emek sarf etmek gerekiyor gerçekten. Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Uğraşacağız 💪