PhoenixTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam cihazı suan kullanıyor musun memnun musun? Ben de aynı ikilem de kaldım.
İphone 11 aldım hocam çünkü bu mesajı yazdıktan 1 hafta sonra bile ikilemde kaldım fiyatı 6850₺ olunca iphone 11 aldım. İphone XS 6400 dü ee fark düşmüşken en mantıklısı bu oldu. İphone 11 ekranı büyük şarjı sabahtan akşama kadar instagram youtube r10 vs ile 1 günü tamamlıyor ertesi günde öğlene kadar ancak götürür. Hiç oyun oynamıyorum.

Ekran hakkında çok söylenti var ama o kadarda kötü değil bence iyi. Tek sevmediğim yanı
1) şarjı 2 saat 15 dk da ancak oluyor. Hızlı şarj olmaması kötü
2) kamera konusunda hiçbişey göremedim. Zaten bu iphone da en zeki şey kamera da hep gelişmeden bahsediyor inan iphone 6 ile çektiğin fotoğrafı iphone X ile bile çekersin biraz filtre ver tamamdır sadece.

XS ile 11 karşılaştırmadım yan yana ama XS portre modu ve çözünürlük iyi ama iphone 11 de düz kamera yok bilmem uzaklaştırma şu kadar x yakınlaştırma inan bana günlük hayatta belgesel çekimi yapmayacağın yada dağa tırmanıp manzara çekmeyeceğin için çok ahım şahım bi özellik değil.

6200 e bulabilirsen XS
6800 e bulabilirsen iphone 11

İphone 11 Pro önerirmiyim? Bence hayır en az 1-2 sene beklemek gerek çünkü kamera dışında pro da ek bişey yok. Kamera için 10-15 bin vereceğine iphone 6-7-8-X-XS ile çektiğin fotoyu r10 da bir konu aç ver arkadaşa o fotoğrafı 11 pro max kalitesine getirir 😅