Yeminle tam komedi. Bak diyorum ki ver/verin hesap gidip istediğin şekilde pinleyeyim. Benim kendimi kanıtlayacak çabam yok. Eğer bir çaba sarf edecek olsam inan şu konu altına dünya yorum gelirdi.
Hani yorum yazıyorsun ya milletin konularına bırak egitimcileri/satanları vs diye. O zaman sen ver arkadaşa madem şu bir yil önce bıraktığın yazılımı kullansınlar.
Senin yorumlarını üç beş günde bir anca görüyorum. Ki zaten faydalı bir yorumunda olmamış kimseye geriye dönüp baktığında. O nedenle gerekli / faydalı görüp takip etmiyorum.
İnan bana forumda belki onlarca kişiye ücretsiz hatta ücretsiz derken domainlerine sunucularına kadar ben alıp hizmet verdim. Şimdi bunun tartışmasına girecek değilim. Biliyorsan yaz, biliyorsundur yazmak istemezsin onuda anlarız ama sen iki tarafa da eğimli değilsin.
Arkadaşın istediği hizmetin neredeyse kat kat fazlasını abartmadan söylüyorum bir yıldır fazlasıyla yapıyorum. Çokta merak ediyor kanıt istiyorsan hemen anydesk vereyim. Hickimseye hicbirseyi kanıtlama ihtiyacı görmedim.
Neyse sana kolay gelsin. Tek ricam emin olmadığın konularda yanlış bilgilendirme insanları. 😉
bak dostum algılamakta zorlandıgın birşey var veya kendini burda satmaya calısıyorsun bende öle böle yazılım var diye tam bilmiyorum nedir veya ne değildir diye.
bende sana diyorumki benim ihtiyacım yok ben zaten yaptırdım yaptım geliştirdim geliştiriyorumda burda birçok insanda bunu kanıtlayabilir sana tonla insan yonlendiririm ne derece insanları bilgilendirdiğime dair ama gerek yok kendimi kanıtlamak gibi hiç bir derdim yok ama bakıyorum ben sizin derdiniz olmuşum.
ben arkadaş parası hiç edilmesin derdindeyim 3 kuruşluk eğitim veya bu tür kişiler olan parası hiç etmeye calışmasın derdindeyim ben size sizin yazılımınız veya her neyse egitiminiz kötü dedimmi ? hiç sanmıyorum sizin yorumlarınızı bile hiç görmedim hatta sizi hiç eleştirmedim bile. ama gercekten ben size sancı olmuşum engelleyebilir yada yanlış birşey yazdıgımı düşünüyorsanız şikayet konusuda açabilirsiniz.
burada mevzu arkadaşın ayırdıgı 700 tl lik bütce belkide zar zor ayırdı bu bütceyi kimse bilemez ve bu 700 tl için gözünü açmış kapıda bekleyen birsürü insan var demiyorum olabilir bu 700 tl hiç pahasınada alınabilir.
benim derdim arkadaş düzgün hizmet alsın ama sizin derdiniz benim rica etsem arkadaşın konusunu benim üzerimden baltalamasanız çünkü sizi
dikkate alıp birdaha cevap vermeyi pek düşünmüyrumda. her konuma yazmaktanda vazgeçerseniz sevinirim
tekrar saygılar hayırlı günler nice bayramlara dilerim.