borsa oynanmaz borsa bir yatırım aracıdır. oynamak isterseniz borsa ilk ay sizinle inanılmaz oynar tövbe eder çıkarsınız =) .

nasıl öğrenebilirsiniz ?
1- internet üzerinde işleme dair yazan paylaşan yorumlayan anlatan hiç kimseden hiç birşey öğrenemezsiniz.
- bu tiplerin tek bir amacı vardır kitle toplamak. 10k takipçisi olsa x hisseyi önerse adam başı 10k lık alınsa istediği fiyattan size satmıştır bile
bu yüzden altın kural paylaşım yapanlardan hele ki twitter telegram sahtekarlarından uzak durun.

2- borsa da tecrübe kazandırır.
- tecrübe de yediğiniz kazıkların toplamıdır.
- ne kadar kazık o kadar tecrübe ne kadar tecrübe o kadar kazanç.

3- borsa sabırsızların sabırlılara para kazandırdığı yerdir.
- denklem çok basittir borsa iner ve çıkar bu kural asla değişmez değiştirilemez.
- inerken alıp çıkarken satacaksınız buradaki detay da ne kadar süre bekleyeceğinizdir bu da sabrınızla alakalıdır sabretmezseniz hiç birşey kazanamazsınız. 10 yıldır aynı hisseyi tutan adamlar biliyorum.

4- inen çıkanları nasıl hızlı bulacağım
- işte geldi buraya burada da teknik analiz araçlarından yararlanabilirsiniz, ancak öğreniyorum ögrendim yapıyorum kazanıyorum demeniz için 3-4 yıla ihtiyacınız ortalama 50k kayıp paraya ihtiyacınız vardır.

son olarak borsaya girdiğiniz para 50k-100k altı ise hiç yormayın kendinizi okumaz o çocuk