Eski bir rap dinleyici olarak uzun aradan sonra en iyi şarkısı diyebilirim Killanın. Ben beğendim açıp dinlerim yani.
Şunları hesaba katmak lazım. Adam Almanca yaşayıp Türkçe rap yapıyor neredeyse. Ve ilkokul terk olduğu için anynı orantıda söz cambazlığı ve kelime bilgisi Türkçe'de az. Yani bu adamın olayı farklı. Seveni sever sevmeyeni de sesine katlanamaz bile öyle bir rapçi bu adam
Killayı sevenlerin çoğu çok eskiden beri dinliyordur. Yani Killa'yı Fight Kulüp ile dinlemeye başlayan adama bu saatten sonra Killa sevdirmek imkansız diye düşünüyorum.
Killaya alışmak için bir şarkı önerebilirim:
https://www.youtube.com/watch?v=31j1Fw2iER4
Ayrıca Ceza'nın Bomba Plak albümünde de bol bol dinleyebilirsiniz.
Ben Killa yı Fight Club ile tanıdım ve Killa ya bi ayrı sempatim oluştu. Adamın dibi gibi geliyor. Bilmiyorum dinliyorum gayet güzel. Harbiden de seven tam seviyor sevmeyen de hiç sevmiyor.