Biz kitap isteyene kitap vermenin yanı sıra eğitim, yüzlerce insana konuşma hakkı, yazı yazma becerisini geliştirme imkanı veriyoruz. Bunu yaparken de ücret talep etmiyoruz. Bahsettiğimiz bir eğitim platformu bunun daha fazla kişiye ulaşması da öğrenci olduğumuz için ancak bu şekilde oluyor. Reklam maliyetini karşılayacak gücümüz yok. Konu baltalamak yerine içeriği incelemek size de fazlasıyla bir şeyler katardı. Zira dediğinizin kat ve kat fazlasını yaptığımızı zaten görürsünüz. Amaç daha fazla öğrenciye ulaşmak şayet bunu sağlayabilirseniz biz çekilişi de silelim 10 yerine 20 kitap hediye edelim isteyen arkadaşlarımıza

Önceki konularımı bir inceleyin üstte bunun sebebini de belirttim. Açık açık öğrenciyiz ve yine bizler için bir şeyler yapıyoruz daha kişiye ulaşmamız lazım yardım eder misiniz dedik bu kadar iddialı çıkıp kimse bir şey yazmadı. Bence samimiyet lazım
O zaman başlığa
" Çekilişe neden katılım yok anlamıyorum! " yazmak yerine şu bahsettiğini söyleseydin emin ol taşın altına elini koyacak en az 5 kişi çıkardı.