Doğru valla bugün başıma geldi ve geçen aylardada sürekli saldırı yaptılar reklamıma
Sektörlerden enfazla Nakliyat sektöründe saldırı yapıyor
IP SÜREKLİ ENGELLESEKTE BAŞA ÇIKILMIYOR
BENİM SADECE TEK FİKRİM BUDUR BU İŞİ YAPAN KİŞİLERİ YANİ PARA KARŞILIĞI BU İŞİ ALAN KİŞİLERİ BULMAK
Baslikta saldirilara cozum buldugunu soyleyen herkese rahatlikla soyleyebilirim ki hicbiriniz cozum bulamazsiniz.
Ssc sende algoritma ile olmaz diyorsun sende yaniliyorsun.
Ne algoritma ne de manuel olarak saldirilar engellenemez.
Su anda benim bulundugum sektorde de saldiri almaktayiz bende bu konu ile uzun zamandir ugrasiyorum ve size soyleyecegim sudur saldirana saldirmaktan ve vazgecirmekten baska bir cozum yok.
O derece ki ben artik farkli islere geciyorum yavas yavas ve sektoru birakiyorum.
Sebebine gelince turkiyede yamyam cok...
Demografik haric tutmalar bolgesel kampanyalar acmalar hicbiri ise yaramaz ben bile bu onlemlerin hepsinin nasil asilacagini biliyorum.
Tiklama yapan yamyamlara tikliyorsun 2 gun abi tamam sana tiklamiyoruz diyorlar 3.gun aynen devam ediyorlar.
Nakliye, beyaz esya, hali yikama vs sektorlerde ben tiklama yapmiyorum diyen bir elin parmaklarini gecmez.
Bu isi duzgun yaomaya calisanlarda tiklamayi engelliyoruz diyenlerin kucagina dusuyor bide onlara para kaptiriyor.
Lutfen para alacagiz diye %90ini engelleriz diye satmayin kendinizi.
Bazi saldiri turlerini engelleyebiliyoruz deyin...