icerikrehberi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam üşenmedim, okudum. size katılıyorum yada katılmıyorum demek yerine üstüme vazife değil ama size nacizane tavsiyede bulunmak istiyorum.
Bu forumu kullanan biri olarak dijital okur yazarlığınız vardır diye düşünüyorum.
Dendi, etti gibi Whatsapp'da aktarılan bilgilere itimat etmeyin lütfen.
Bir bankaya gitmeden/müşteri hizmetlerinde saatlerce beklemeden önce konuyla ilgili internet üzerinde kısa bir araştırma yapın. Emin olun daha faydalı olacaktır. Zamanınız yanınıza kar kalır.
Numara değiştirmek için şubeye gitmeniz gerektiğini internetten kolayca öğrenirsiniz.
Ziraat bankasının maskesiz içeriye almadığını internetten kolayca öğrenirsiniz.

-Ayrıca sosyal becerisi biraz gelişmiş birisi ziraat bankası çevresinde beklerken tüm bu bilgileri kolayca edinebilirdi.

Kurumlar hantal, kurumları hantallaştıran yöneticiler bu doğru. Sormak istediğim, vatandaşlar olarak biz bu hantallığın neresindeyiz?
Öncelikle teşekkür ediyorum.
1.Başvuru yaparken zaten bilgi ekranında sms ile bilgilendirileceksiniz denildi.Çevrede suan gündem msj gelmeme-hesabın paraya yatırılmaması olduğu için çevremde de bu konusuluyor anlamında dedim.
2.Ben durumu öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradım orda telefon bilgilerimin doğru olmadığını öğrendim şubeye normal zamanda sıra almakta zorlanıyoruz belki bu pandemi sürecinde farklı bir uygulamaları vardır diye ama yine şube...
3.Devlet maske satışını yasaklamış. Maske tarafıma gelmedi.Devlet kurumu herhalde bunu düşünerek maskesiz müşterilerine maske verir düşüncesi ile onu hiç sorun yapmadım. Ama malesef maske yok.
4.Şuan internette araştırma yaparsanız kesin bir disiplin içerisinde işleyiş yok.Örnek birine aynı gün msj gelmiş aynı gün para aktarılmış birine 10 gündür mesaj gelmemiş. Birine 10 gün mesaj gelmiş kredi onaylanmış ama kredi tutarı yatmamış.Yani sanırım yine vatandaş olarak biz haksız duruma düştük.