Almanya' da oyun sunucuları satan bir host firmasıyla çalışıyorum. Her türlü donanımsal ve gerektiği yerlerde yazılımsal desteği sağlayacağım ve birlikte projeye dahil olmak isteyen arkadaşlar arıyorum.
Hazır instagram izlenme scriptini biraz düzenleyip aktif hale getirdiğimde bile 2 gün içerisinde 500 usere ulaştım. Türkiye içerisinde gelecek vaad eden projeleri desteklemek ve bunlarla alakalı çalışmalar yapmak benim ve çalıştığım firma için çok önemli. Hepimiz şu zor zamanlarda geleceği için daha iyi yatırımlar yapma arzusunda ve şimdi elimizde bir çok zaman varken bunu değerlendirebileceğimiz kadar neden değerlendirmeyelim? Gerçekten hayatın gereksiz zorluğundan sıkılmış ve birlikte bir şeyleri beraber tecrübe edinip beraber başarmak isteyen birileri varsa benimle iletişime geçebilirler.
https://igizlenme.com/Test olarak açtığım site bu. Bu şekilde 6 7 site oluşturup bu siteler üzerinden user toplayıp daha sonrasında bu userleri out edip smm üzerinden satış yapmayı planlıyorum. PHP bilen ya da bu sistemlere hakim daha optimize hale getirebilecek birileri lazım. Bu gün iletişim sağladığım bir arkadaş oldu ancak henüz denk gelemedik. İnsanlar evdeyken elimizden geldiğince bunu hızlı yapmak istiyorum. Hem zamanımızı güzel değerlendirebilir. Hemde biraz para kazanıp çevremize ve kendimize katkı destek sağlayabiliriz.
Dipnot: PHP de yardımcı olabilecek arkadaşlarda iletişim kurabilirler.