Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, ne kadar geri odeyeceksin
30 ay sonunda 11.280 TL geri ödemesi hocam toplam aylık 376 lira,,

Solutions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz saldık olumlu olumsuz dönüş yapılmadı
Hocam inanırmısın hiç umudum yoktu, aşağıya malzeme almak için indim yukarı çıktım telefonda krediniz onaylandı mesajı vardı

Backlinkcinet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Tam umut kesilince bazen güler kader insanın yüzüne
Aynen öyle hocam.

INPUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hadi gözün aydın akşama bize bir tantuni ısmarlarsın artık
Canın sağolsun hocam, yolun düşerse bu tarafa ısmarlarım tabi

blackblade32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun; 1 nisanda vakıfbanka basvurdum 11 nısanda aradılar kredı onaylandı dedıler musterı hızmetlerıne 40-40 80 dakıkada ulastım bu bır test amaclı aramadılar dedıler daha degerlendırmede dedıler 13 nısanda zıraat basvurdum 14 halk bank daha varya bır tanesınden gerı donus olmadı cıkanlara hayırlı olsun bızım gıbı avucunu yalayanlarada gecmıs olsun bu sıstemede yazıklar olsun
Hocam bizde vakıf, halk, ziraat üçlüsüne başşvurduk sonra havuzda toplanan para dediler 3 nisanda başvurduk 19 gün oldu bekledik ortaya bir sürü laf atıldı bu kadar bekletiyorlarsa red kesin dediler ama onay geldi.

sosyaladres adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla sabahtan beri onaylanan kredi mesajlarını görüyorum. Ama bu salgın süreci uzar iş durumları vs kötü olursa bunun geri ödemeside var oyüzden kredi çekmeden iyi düşünmenizi tavsiye ederim
Hocam Allah'a şükür işimizdeyiz sadece bu biraz ilaç gibi geldi ödenir Allah'ın izniyle büyük bir meblağ değil.