nicolaGrosu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen, en azından bi ret verseler
Muhtemelen kredi vereceklerdir hocam. Banka çalışanları da salgından etkilendi. koronavirüs sebebi ile can kayıpları meydana geldi. bankaların, hastane ve eczanelerden farklı durumda olmadığını söyleyebiliriz. işlerin biraz yavaş yürüdüğü doğrudur. ama işler yürüyor. veriyoruz deyip vermemeleri gibi bir durum söz konusu değildir. krediler verilmeye başlandı ve birçok kişi aldı. normal bankalardan kredi alamayacak bir profiliniz olsa bile kredi verildiğine dair duyumlar aldım. az diyebilirsiniz, yetmez diyebilirsiniz ve haklı olabilirsiniz. merak etmeyin, muhtemelen kredinizi alacaksınız. Piyasadaki faiz oranının çok altında bir orandan borç veriyor. Borç yerine hibe vermelerini isterdik elbette. Ama bu kadar oluyor. Şartları taşıyorsanız muhtemelen alırsınız diye tahmin ediyorum. Sürecin yavaş olması gözünüzü korkutmasın.

Süreç hakkında en başından itibaren bilgi almak isteyenler için güvenli para üzerinde bir yazı paylaştım. Nedir, nasıl alınır, alındıktan sonra nasıl ödenir bilgilerini içeriyor. Yeni başvuracak adaylar için faydalı bilgiler içeriyor diyebilirim.

salgından uzak, sağlıklı günler dilerim dostlar.