Çok Pembe Görüşlüsün Hocam Neler gördüm bi bilsen

Bu yukarıdakilerinin x10 mislini yap git kullandıgın cihazları yak göm gene bulurlar

İster yurt dışı olsun ister yurt içi herşeyin bir veri kaydı tutulur teknoloji camiasında

Yurt Dışı kaynaklı siteden alırsın > Devlet siteden Senin numaranın logunu ister site kendını zan altına sokmaz hemde hıcbırı verır > Sen fake bilgiler ve vpn proxy ile alırsın > senin vpn yada proxy aldıgın saglayıcıya ulasır log ıster en baba vpn yada proxy saglayıcısı bıle teslım eder > fake bılgı kullanmıssındır o bılgıye nerden ulastıgını bulur gerekiyorsa elden almıssan kameralara kadar baktırır emın ol + ip ve buldugu loglarla birleştirir >>> Busted

Bak Ne yaparsan yap yaptıkların sadece biraz daha geç bulunmanı sağlar
Bu dediklerimi şahsına algılama tecrübe olarak aktarıyorum hocam gecen guzel olsun
Hocam ne demek şahsıma algılamıyorum bakın sanki kimse bulunamaz havası vermedim devlet o kadar detaya inmiyor dedim Çiftlik Bank gibi düşün adam tokatladı kaçtı hani niye bulmadılar

adam rus kadinlarla paraları çatır çutur yiyor dedikleriniz doğru ama bu işte bende yeni değilim o dediğinizi mehmet aydın için yapamıyorlar mı? Yaparlar ama öyle tutulan log verisini vermektir bu tarz işler için ne belgeler ne izinler gerekli siz global anlama bakıyorsunuz ama daha bizim tokatçıyı bile bulamadılar bu kadar detaya inmeleri için tüm ülkenin dolandırılması falan lazım