Merhabalar, Hiçbir açıklama yapılmadan satış konularım silindi Açıklamada ise
BU LİNK var.
linke girmenize gerek yok konuda hiçbir açıklama yok sadece şunlar yazıyor "Forum üzerinde mobil onay sitelerine ait reklam konularının açılması, imza ve profile eklenmesi, özel mesajlar üzerinden reklam yapılması yasaklanmıştır"
Mobil onay sistemim var ve sanırım forumda bu tür siteleri reklamı vs yasaklanmış. keşke konular silinirken bir sebep yazılsaydı da ben de ekmek kazandığım sistemimin reklamını yapamayacağımı bilseydim. benim sistemide %80 r10 dan kazanç elde ediliyordu yani müşterilerimin çoğu R10 dan beni yanlış anlamayın kararınızı yanlış bulmuyorum ama sorguluyorum.
Herkesin bildiği gibi TR onayda şöyle birşey var; alınan numaraların asıl sahipleri var bunu arayarak test ettim bende ve test eder etmez TR onayı sistemimden kaldırdım, ben mağdur olmak istemediğim gibi kimseyi de mağdur etmek istemem.
Neden TR onay yapan sistemler değilde Tüm sistemler açıklama olmadan yasaklanıyor ?
Beni mazur görün fakat merak ediyorum neden böyle birşey yapıldı ?
Son olarak konuyla ilgili bilgisi olmayıp sms onay sitelerinin bu denli artmasına tepkili olan arkadaşlar yorum yazmassa sevinirim. Lütfen sadece
yönetimden birisi veya konuyla ilgili detaylı bilgisi olan kişiler cevap versin konu popülere vs çıkmasın.
Yazım yanlışlarım olabilir fakat umarım derdimi anlatabilmişimdir.