Arkadaşlar bende bu yasadan görüşmeye gitmeden önce yararlandım. Evraklarla müfettişe gittim. İnceleyeceğini söyledi. 1 Ay sonra aradı evrakları kaybettiğini söyledi, fotokopisini almıştı. Neyse tekrar gönderdim telefonda 3-4 defa görüştüm. Yasayı anlattım. Deftere kaydedildi mi diye sordu. Öyle bir zorunluluğun olmadığını söyledim. Yasada bulunan kanunları tek tek anlattım. Üstleri ile görüşüp tekrar dönüş yaptı. Dosyayı kapatacağını söyledi. Dosyanın Ankara'ya üst kurula gideceğini, eğer onlar aksi bir şey söylerse rapor yazacağını ve benimde o zaman dava açmamı söyledi. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Özellikle incelemeye başlamadan önce mi yoksa sonra mı bu yasadan yararlandığımı sormuştu. Zaten tarihler belliydi. Anlayışlı biriydi, kanun dışında zaten başka bir yönde karar veremeyeceğini söylemişti ilk görüşmede.
İşte olay bu, tebrikler. Bunun kıymetini bilmeyenler kafasını taşa vuracak. 100x kazanca varlık barışında x kadar, ancak inceleme olsaydı 110x vergi çıkacaktı. Sizin adınıza sevindim. Bu bir mücadele işidir.