aosmanergen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dolandırılmanın binbir türlü yolu olur mu demeyin Oluyor. Bu konu altında benim şahit olduklarımı sıralayacağım.

Ucuza steam cüzdan kodu, oyun almaya çalışırsın. Alırsın. Aldığın oyun veya steam cüzdan kodu çalıntı kredi kartıyla alınmış olur, kodun iptal edilir, hesabın kapatılır. DOLANDIRILIRSIN
Biri whatsapp'tan yazar. Selam hocam forumdan şu şu kişiyim der. 501 hatası alıyorum foruma girip pm atamıyorum der. Gerçekten forumdan o kişi olduğunu sanarsın. DOLANDIRILIRSIN
5-10 TL için para transferi, sanal kart işlemi yaparsın. Bilmeden d0landırıcılık işlemine aracılık etmiş olursun. HEM D0LANDIRICI DURUMUNA DÜŞERSİN HEM DOLANDIRILIRSIN
Allah, peygamber, kitap, yemin, vatan, millet, sakarya sömürüsü yapana inanırsın. DOLANDIRILIRSIN

Hesabınıza giren paranın hesabını tutun, işlemlerde açıklama yazın/yazdırın, forum adıyla uyuşmayan banka hesabına ödeme yapmayın, whatsapptan/skypetan yaptığınız konuşmaların kaydını tutun sakın silmeyin.

Kısacası dikkatli olun :)
Ciddi şirketlerle ya da forumda kurumsal silver ya da gold üyelerden ticaret puanlar çok yüksek olanlardan alış veriş yaparsınız olur biter... Bilgilendirme için teşekkürler...

arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araba satışı yaparsın. parayı araba sahibine değil arkadaşına yollarsın. adam parayı alır ortadan kaybolur. diğer adamda arabamı çaldı diye arabayı geri alır. hem para gider hem araba.
Hakikaten çok sıkıntılı bir durum..