SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cahilliğin ve egoistliğin güzel bir birleşmesini yazınızdan görebiliyorum ki bu çok sık rastlanan bir şey. Verdiğiniz bilgilerin hepsi yanlış.
Virüsün en uzun kuluçka süresi 14 gün değil, 27 gündür.
Asemptomatik insanlarda ateş görülür demeniz tam bir komedi. Asemptomatik ile dediğiniz şeyin arasında ki çelişkiyi size anlatmalı mıyım? Ateşölçer ile tespit edilir demeniz ayrı bir komedi. Neye göre tespit yapıyorsunuz anlam veremedim.
http://www.yeditepehastanesi.com.tr/...tes-yukselmesi
Yazdıklarınızın çok saçma şeyler olduğunu bir doktorumuzdan okuyabilirsiniz benim dediklerimin neredeyse aynısını söylemiş. Hani oradan okudum aklıma yattı diye sürekli yaftalıyorsunuz ya, bu kişi enfeksiyon hastalıkları uzmanı.
Ateş ölçmenin bir mantığı olmadığını ben değil, aklı başında olan her hekim söylüyor. Bakınız yukarıda ki makale. Bunun yanı sıra, herkese test yapan Güney Kore tam bir salak, boşversin ya testi falan ateş ölçer var zaten, bak ne güzel her şeyi algılayıp test edebiliyormuş.
Dünyadan sana gerçek örnekler gösteriyorum, dediklerin bu ********, bu akılsız gibi saçma sapan şeyler. Senin ütopyana mı taşıyalım bu virüsü? Herkes süper zekalı olsun, herkes süper duyarlı olsun. Hiç kimse bana bulaştıysa sana da bulaşsın mantığıyla ilerlemesin. Hayaller alemine zaten virüs kolay kolay bulaşmaz bu konuda rahat olabilirsin.
Son söylediğin hakkında da o kadar hatalısın ki, o kadar yanlışsın ki ve o kadar anlamsız bir zehir saçıyorsun ki bu bilgisizliğinle anlatamam.

https://www.youtube.com/watch?v=isPp...ture=emb_title
Bak bunlar gerçek kaynaklar öyle okudum aklıma yattı değil, senin gibi işkembeden sallama hiç değil.
Sen kimsin ki ben sana egoist olayım ?Ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum merak etme. Senin ömrün boyunca okuduğun kadar benim o ameliyathanelerde yoğun bakımlarda hastanelerde geçirmiş olduğum mesai var.15 sene sağlık sektöründe aklına bile gelmeyecek konumlarda bulundum.Benim aldığım anatomi dersi ömür boyu aldığın eğitimden fazla merak etme. Ama senin gibi kendi fikri kalmayınca karşısındakine hakaret etmeye kalkan kadar cahil yok emin ol.Anlat bakalım asemptomatik ile benim anlattığım arasındaki çelişkiyi. Verdiğin 27 gün sadece 70 yaşında 1 kişide görülmüş bir şey. Ayrıca 27 gün olsa ne değişir 50 gün olsa ne değişir.Ateş dünya sağlık örgütü tarafından kabul edilmiş semptomdur.Ben dediğim herşeyin arkasındayım çok bilgilil kardeşim. Madem aklı başında olan her hekim ateş ölçmenin mantıksız olduğunu söylüyor neden bütün dünyada her virüs kaynaklı hastalıkta -covid19- da dahil önce ateş ölçülüyor.Yazık sana ya bilgisiz olmak saçmalamayı gerektirmez. Sen asemptomatik insanda ateşin yükseldiği anı yakalamak(nispeten çok kısa bir süredir) denk getirmek zor desen anlayacağım, saygı göstereceğim ama o kadar cahil ve bilgisizsin ki sadece okuduğundan ne anlıyorsan onu yazıyorsun.Son söylediğim o kadar yanlış ve zehir saçıyorum öyle mi?Gönderdiğin video bile önce sürü bağışıklığını(yani ellemeyip herkesin hastalığı geçirip bağışıklık kazanması) denemeyi savunan fakat uluslararası toplum baskısıyla bundan vazgeçen İngiltere ye ait.Hani birşey iddaa ederken de kanıtı bu kadar saçma olan insanı 40 yıllık hayatımda ilk defa görüyorum.Sana cahil demek cahile hakaret.