denizugurlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Kredi Puanınız Yetersiz İse Devam Eden Krediniz Varsa Veya Bankanın Gözü Tutmadıysa Kefil İsteniyor Veya Red Geliyor Bilginize.
Benden kefil istendi hocam. Olumlu sonuçlanmış kefilinizle gelin dediler. 1300 puan ve üzeri olmalıymış.

BDDK'ya az önce ikayette bulundum şikayetim aşağıdadır.

********* vergi kimlik numaralı ve *********** tc kimlik numaralı mükellefim. HalkBankasının İstanbul ******* şubesine Esnaf Destek Kredisine halkbank kobi websitesi üzerinden başvurmuştum.

"Bugün ****** şubeden Tuğba hanım dönüş yaptılar ve kredim kefilli şekilde olumlu sonuçlanmış. Benden kefil istediler. Aksi takdirde krediyi kullanamazmışım. Sayın Bakanımız Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanımız kefilsiz, şartsız kredi verileceği söylenmişti.

Halkbank İstanbul/****** şubeniz için gereken aksiyonu almanızı rica ediyorum. Ben vergi veren bir mükellef olarak bu zor günlerde halkın bankası olan halkbankası üzerinden kefilsiz şartsız kredi kullanmak istiyorum. Halkın bankasının halkın yanında olduğunu görmek istiyorum bir mükellef olarak ve kefil şartının şartının kaldırılmasını rica ediyorum."