Allah daha çok kazandırsın hocam. Maşallah istikrarla devam ediyorsunuz çalışmaya. Programımdan da memnun kalmanız beni çok mutlu etti. Emeğinize sağlık. Bol kazançlar.

evimguzelevim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hedef belirtmiyorum 15 senedir web vb işlerle uğraştıktan sonra 2 sene önce ancak adsense sahibi olabildim, gerçekten komik bir durum, Daima çevreye arkadaşlara kurumsal siteler kurdum yönettim içeriklerini hazır hale getirdim.
ASLA VAZGEÇMEYİN
Birçoğu benim yaptığım gibi bir hevesle, bir domain alıp site kurup , ilgileneceğim diyerek günlerce gecelerde gelecek yılların hayalini gelirleri düşünerek , özgün içerik atacağım demiştir
ama ben bunu 6 7 kez denedim sonunda bazı nedenlerden dolayı devamlığını getiremedim. SORUN AZİMLİ OLMAMAK
domain düştü azmimi kaybettim , bazen de saçma bir fikir gibi geldi sonunda domainleri 5 senelik alarak istesemde kapanmayacak konuma getirdim..

İnşşallah diyelim, şu anki pozisyonum müsait hiç olmadı mobilden günde en az bir veri girişi yapmaya çalışacağım,

YİNE ERİNDİM:

Evet yine erindim domain al site kur wp at tema al tonla işle uğraşmak zor geldiğinden 27 Mart 2020 günü araştırmalara başladım , kazancı açık iyi kötü hiti olan bloglarım vardı..bunları domaine bağladım, reklam yerleşimi zaten basit blog da ayarladım seosu yüksek olan bir blog teması satın aldım tüm bloglara uyguladım 30 TL Masraflla..

dekorasyon ile ilgili bir site satın aldım , aylık geliri 80-120 TL arasında olan bayağı pazarlık yaptım ama sonunda 1,5 k ya aldım, adsense ekledim lakin covit nedeni ile onay bekliyorum hala ,
bu süreçte tüm ayarlarını yaptım kullandığım tema safir yaren teması ,
SSL aldım, tabi önceki hostu değiştirdim bunlada bayağı uğrastım, search ayarlarını uyguladım, kapsam sorunlarını tek tek gidermeye çalışıyorum , boş vakitlerde,

yine başka bir arkadaştan blog alt yapılı domaine bağlı hiti gayet güzel adsense eklenmemiş site aldım 200 TL ye ve 50 tl de sitenin içerik ayarları bozulmasın diye makale teklifi yaptım kabul edildi, çocuk gerçekten makaleleri özenle ve güzel yazmış,

16.04.2020 Anlık durum atayım..

Bu arada 1.5 k ya aldığım siteye pinterest hesabı açtım ve tamamen auto pin sosyal master kullanılan sistemlerden uzak durarak manuel biçimde her gün 2-3 makale ekleyerek her birine en az 20 foto isimlendirip etiketlerek chrome pinleme eklentisi ile pinleme yaptım tek pano oluşturdum. KESİNLİKLE MANUEL kullanın çünkü 3 4 site kurup otomatik vb yöntemlerin sonu BAN dır..
onunda istatistiklerini atayım.. (Bahsettiğim site Adsense Onayı Almadı covit nedeni ile ) sabırla heyecanla bekliyorum , çünkü yurtdışından giren çok ) gelirin yüksek olacağına inanıyorum

Search görüntüsü
Görsel Durumu

Web Tıklama Durumu

PLANLARIM ARASINDA :
öncelikle içeriklerimi düzenleyip tek tek resimleyip türkçe devam ederken iş hafifleyince aynı domaine sub açarak yeni wp ve yine safir yaren teması kullanarak çevirisini işin ehli bir arkadaşa (600-700 arası fiyat verdi yaptırmayı planlıyorum)
çünkü türkçe sitede 10 tık 2 tl ecnebide 10 tık 20 hatta bazen 1 tık a satışa yönlendirip satış olursa 150 200 verdiği oluyor.. bu nedenle kesinlikle yabancıya daha ağırlık vereceğim.
site com / en veya en.site com seklinde yabancı dile çevirisini yapmak

18.04.2020 gününe kadar yapılan işlemler

Adsense Durumu
*Adsense onayı almayan çok emek verdiğim sitemin kapsam sorunlarını ve url olmayan 43 sayfasını düzelttim ve günlük 3 yayın olarak özgün şekilde planladım.
*Site onay aldıktan sonra Editör arayışındayım aylık ve sürekli günde bir içerik 300 kelimeden az olmamak kaydı ile

21 Nisan 2020 Neler Yapıldı..
durum bu

@Webuul; hocamızdan postjust programı satın alındı ve sitemizin en..sitemiz seklinde kategoriler sayfalar ingilizce olarak oluşturulup içeriklek özgün şekilde planlandı adsenseya alt alan adı olarak eklendi analitik ve mülkler eklendi site haritaları yavas yavas gönderilmeye baslandı..

ecnebi görünümü

Sitelerde r10 da hizmet aldığım arkadaşları kategorilerine göre etiketleyeceğim...

1-Seo Paketi için @Newyork;
2-Tanıtım Yazısını @BarisTascioglu;
3-Yayınlama hizmetini @Öncel Ajans;
4 Conbox makale özgünleştir programı @apollo1453; hocamdan alındı
5 postjust @Webuul; hocamızdan