şimdi sizlere çok kısa bir zamanda başımdan geçmiş olan olayı anlatacağım..
biliyorsunuz ki ticaret puanı bu forumda üyenin nerede ise namusudur (abartı oldu)

geçen bi logo yaptırılacak dedim 50 kişi yazdı, içlerinden ticaret puanı en yüksek olanı seçtim fiyat aldım işi onayladık parayı yolladım dedi 48 saatte teslim
eyvalahhh
46. saat;

-hocam ne oldu logo
+sitem hacklendi (doğru olabilir bir şey demek istemiyorum)
-geçmiş olsun hocam
+bende başlamıştım logonuza
-aaa süper hocam bi taslak

*atıyor taslağı arkadaş bi font ile site ismim yazmış nette 4 dk da bulurum bu fontu belli ki sorduğum gibi başladı ve direk bişey attı dalga geçer gibi, neyse aradan bi 10 dk geçti geçmedi bi tane daha attı logo diye çocuk kandırır gibi yani anlıyacağınız. anlaşmada bir konu tasarımı vardı dedim hocam konu tasarımını (40 tl) yapmayın bana 1 hareketli profil resmi (15) birde banner (20 tl) yapın dedim. kabul etti ayarlarız dedi tabi şuan bi 55. 60. saatteyiz konuya da başlamamış ki kabul ediyor....
tak bi mesaj;
hocam banner hareketsiz yapacağım bunu başta konuşmadık
arkadaş bende sana başta karakterin nasıl var mı diye sormadım keşke sorsaydım dedim içimden, dışımdan banner kalsın bırakın dedim tabi.

SÖZDE tasarımcı ile böyle şimdi devam edin okumaya
neyse daha bitmedi maceram

bi script alıcam scriptte kampanyaya girmiş nerdeyse bi %40 falan indirimi var dedim alayım, bu arkadaşında ticaret sayısı uçuyor ya maşallah. dedim hocam, sistemde bir sorun var mı bakın hani yapılması gereken yada bozuk olan bir yeri var mı???
dedi ki yok sistemde bir sorun bulunmamakta
e dedim hocam bakın bir kişi negatif trade atmış
yaa o cron ayarlamamış ondan öyle yoksa çalışır
eyvallah hocam IBAN atın
yolladım kurulumu gece yaparım dedi dedim ver ben yaparım
neyse kurdummm
ulan üye oluyorum beyaz ekranda kalıyor üyeliği açıyor ama arkada
üyeliğe giriyorum login de kalıyor ASF
sms ayarı yapmışım sistemde olan bir özellik bunu yapmışım sms sistemi çalışmadığı için üyelik te kalıyormuş falan filan
neyse sms i iptal ettik sorun bitti gibi ulan dedim bi normal müşteri gibi gireyim üye olayım bakiye yükleyeyim
girdim abi yüklüyorum bakiyeyi işlem onaylandı döndü benim siteye beyaz ekran sadece "OK" yazıyor
dedim hocam böyle böyle
yaaa ona bakamadımda sen oraya bi yönlendirme at sorunun hallolur..

ben zaten bu cevaptan sonra saldım bu arada ben bu sorunları bulurken bana diyor ki gece güncelleme çıkacağım düzelecek diğer sorunlar bi yandan da soruyor sistem genel olarak sorunsuz değil mi diyor ben ne bileyim testlerim bunlar çıkanlar bunlar gerisi mutlaka gelir...

sayın forum sakinleri bu konuda hiçbir kişiyi ifşa etmememin nedeni adalet anlayışının olmadığına inanmam. nerede ise 23 yaşındayım paranın nasıl kazanıldığını 3 buçuk yıldır emeklerimle öğrendim yaklaşık bi 1 hafta içerisinde bu forumda ortalama 1.000 tl döndürdüm sözde ticaret yaparak. forumda biri ile ticaret yaparken ticaret puanına trade açıklamalarına falan tapmayın bende bu anlattığım ve anlatamadığım karakter yoksunu kişilere pozitif trade bastım.

kimseden bir beklentim yok, bu dünyanın öteki dünyası da var bu işler satış konusuna "bismillahirrahmanirrahim" yazmakla oluyor sanırım. okuyan herkese teşekkürler, amacım birilerini baltalamak değil amacım bu forumda ticaret anlayışının çok farklı maskeler altında gizlenmesi.