Haklısınız bir çok noktada. İş yerimde kablonet kullanıyorum. O derece memnundum ki evdeki internetinde sözleşmesi bitince ona geçtim. Ancak yaşanan bu sıkıntılar ve ilgisiz tavırlar beni bezdirdi. Malum asıl işim olmasa da internet sektöründen çok şükür güzel ekmekler yiyoruz. Ama adamlar yüzünden 1 ay boyunca büyük sıkıntılar yaşadım. Günde 100 kere internet mi kopar. Sıkıntım adamların modemi ısrarıma rağmen değiştirmemesi idi. Aynı altyapı aynı kablo aynı modem her şey aynı vodafone a geçtim tak internet düzeldi.
Cayma bedeli konusunda da bir şey demiyorum. Tüm firmalar zaten sözleşme yaparken nereden soygun yapacağını biliyor. Bunları kabul ediyoruz zaten. Ama alamadığım hizmetin parasını ödedik. Yazık günah az para değil sonuçta.
Sonuç; Turksat kabloneti hız konusundaki vaadini sizinde dediğiniz gibi tek geçerim ama herhangi bir sıkıntı durumunda hizmet, ilgi alaka kesinlikle SIFIR. En azından bana öyle davrandılar yada öyle davranan çalışanlar denk geldi.
Hocam insanları genel olarak suçlamak istemem ama sizinde haklı olduğunuz taraflar illaki vardır.Modem konusunda haklısınız argo tabirle dandik bir modem her yönüyle böyle olduğunu bilseydim bende zaten modemi kendim alırdım. Ama teknik olarak elemanların ilgisi olsun ben sorun yaşamadım. Geçen aylarda internet kesildi tv yayın yok herşey gitti bir anda aradım geldiler. Baktılar vs sorun splitterdaymış 3 lü sıfır splitter taktılar sorun çözüldü sodalarını içtiler teşekkür ettim bir kuruş bile istemeden gittiler.
Fatura konusunda en azından boş durmadılar buda güzel birşey bence. Zamanında 0.03 civarı bir tutar için zarfını ve fatura kağıdını basıp gönderen hizmet sağlayıcaları var bu ülkede sonuçta