Kablonet modemlerinde genelde adaptör arızası olur, ayrıca wifi dağıtım gücü düşüktür access point kullanmanız önerilir. Bunların haricinde kablonet 1 numaradır. Ttnet superonline vs. hepsi boş. Gerçek vaad ettiği hızı veren tek firmadır. Parti savunur gibi savundum farkındayım ama diğer tüm firmalardan bezdim yıldım usandım bıktım.
Aynen hocam önemli olan altyapı bencede ve türksat alypaı konusunda çok başarılı hatta verdikleri hızın biraz daha üzerinde değerlerde kullanıyorum ben. Adsl kullandım turkcell vın zın hepsini kullandım sorun olduğu zamanarıyorsun geliyorlarmı geliyorlar ama teknik bilgileri sıfır. Sürekli ezber kelimeler hat kapasitesi şöyle kablo taşımıyor böyle bir gün bir teknik elemanı mecburen bozmak zorunda kaldım. geçmiş zamanlarda 16mbit internet kullanıyordum sorunsuzca sonra bir gün 8 düşürdüm kullanıyordum ne olduysa kesildi gitti modemde sıkıntı yok kablolarda sıkıntı yok aradım geldiler. Bakıyor ediyor neyse biz elemanlarla laflarken internet geldi tekrar bu sefer 3mbit hız alıyorum. Tekrar aradım geldiler. Bakıyor ediyor yalandan en son bana demezmi bu kablo tesisatı bunu kaldırmıyor alabileceğin hız bu. dedim arkadaşım daha düne kadar aynı tesisattan 16 yı alıyordum şimdi nasıl alamıyormuşum bön bön suratıma baktı