Ayrıca belirtmek isterim. Kullanıcı adı satışlarınıza devam ederseniz r10 olarak onlara teklif verebiliriz. Güzel kullanıcı adları çıkartacağınıza eminim.
Onlar sayesinde birşeyler kazanıyorum zaten hocam teşekkür ederim devam edeceğim inşallah
Pazarda sattığınizi koyun r10 a, hurma üzüm vs dediniz, ramazanda yakın. Alan olur illaki. 3 4 günde bir kargoya çıkarsınız.
Hocam 4 gün sokağa çıkma yasağı bitsin gıdaların resmini çekip satış konusu açacağım paket olarak gönderirim inşallah olur
Sattığınız ürünlerle alakalı eğer burada kargoyu (biz,göndereceğin kişiler) karşılayacak şekilde belirtebilirsen.Hem senden satın almış oluruz hem de üzerine kar koyup kazanmış olursun. Hem de belki buradan bir e-ticaret kapın açılır

İlk ben başlayayım o zaman..
Kargolayabileceğin ve kargo bedelini benim ödeyebileceğim ne tip ürünlerin var gıda vs... olarak? Birde üzerine kar koyaraktan bana satış bedelini söyler misin? Buraya da yazabilirsin hatta
Hocam sokağa çıkma yasağından sonra bir bir resimlerini çekip konu açacağım inşallah ilk müşretim siz olursunuz