Randevu için neyi bekliyorsunuz? Benim randevumu banka almıştı. hatta ben geç kaldığım için vezneden yeni randevu aldım. mal sahibi ile gidip randevuyu alıp aynı güne, orada bekleyip aynı gün tapuyu halletmiştik. sonra tapuyla bankaya gidip işleme başladık. tapuya banka şerh koydu, parayı mal sahibine verdi. parayı mal sahibinin verdiği hesaba aktardık. ev benim oldu.
Hocam tapu manuel işlem yapmıyor şuan sistemden randevu oluşturuosun onlar sms atıor beklıoruz halen
Diyelim ki adam evi satmaktan vaz geçti ne yapacaklar. Kullandırmadıkları kredi için para mı alacaklar?
Eğer baskın çıkarsanız o kredi kapanır. Devlet bankası olsaydı zaten böyle bir olay ile diyoloğunuz bile olmayacaktı çünkü tapu yapılmadan krediniz açılmayacaktı bile..
Gebze de hiç tanıdığım yok, bu işler ile ilgili randevu işine kalırsanız zor alırsınız, tapunun tam karşısındaki muameleciye gidin 500TL Verin 1 gün sonra tapuyu yaparsınız. normalde 200tl ama şimdi işleri biraz daha zorlaşmış olacak ki 500tl alıyorlar. hatta bazen 1000 aldıklarını bile duydum..
Valla hocam süreç çok uzadı anlamadım gitti