Herkese Hayırlı Akşamlar. İnsAllah Keyfiniz Yerinizdedir İşleriniz Bereketlidir. Sizlere Bu Gün Bir Şey Danışmak İstiyorum Bildiğiniz Üzere Smm Panelim PhoenixMedya.Com çoğu kişi biliyordur işlerim çok zayıf her yerde reklam veriyorum WhatsApp Gruplar-Forum Siteleri - Instagram Sayfalar- Facebook Gruplar Ve Daha Fazla Yerde Ama Bir Türlü İşletim Yoluna Girmedi Tamam Belki Instagram Takipcide Düşüş Olabilir Ama Büyük Panellerde Bunu Göze Alıyorlar Acaba Bazen Düşünüyorum Ki WhatsAppi Silsem Sadece Siteden Mi Destek versem ve ya müşteriye çok mu yüz veriyorum bir türlü anlayamadim site aldık taksit ile 200 TL para yedirdik kazandırmadan Ama Bir Türlü İş Yok ( Afedersiniz Ama Cenabet Değilim Sevmem O Tür Yaklaşımları) Ama İşlerim Bir Türlu Düzelmedi Bu Konu Hakkında Nerelerde Nasıl Reklam Yapmalıyım İle Başlamak İstiyorum Ve PayWant bile var Millet Mobil Odeme Diyordu Ekledim şimdi siteye gelen yok anlamıyorum çözemiyorum Bu Konu Hakkında Nasıl Reklam Yapabilirim Hakkında Sizden Yardım Talep Ediyorum.