çok paran varsa deneyip bize de bilgi verebilirsin hocam

yoksa o toplara girme
Sen at hocam sıkıntı olmazsa bizden çok para kazanır söyleyin
Mesajlaştığınız hesaba neden almamış acabaaaa
Hocam parayı gönderdin diyelim, adam da hiçbir işlem yapmadı. Ne yapabileceksin ? Hiç o toplara girme ülkemizde bile yüz yüze görüşüp sözde mavi tik hizmeti veren tokatçılar var. Sadece instagramdan görüştüğün birisine ASLA güvenme derim. Olan 7.000 lirana olur.
Gerçek olsa bile ülke şartlarında 1000$'a mavi tik almak ne kadar mantıklı ki?
Kendi hesabı neden mavi tikli değil sorun bakalım
Arkadaşlar bu ve bu tarz hesaplar onaylı hesapları hackleyerek satıyorlar. Yani yarın öbür gün hesapların geri alınması kesinlikle söz konusu. Yani size şak diye hesabınızı onaylarım diyenlere inanmayın. Şu konudan meseleyi anlarsınız zaten.
https://swapd.co/t/jacked-account-se...account/113693
Genelde bunlar Hintli veya Arap oluyor. Bu tarz sosyal mühendislik/yasal olmayan şeylerle milleti d*landırıyorlar
@CHMedya; işin uzmanı burada hocam neden yabancılardan almak istiyorsun
Çok param yok, borcum var

Geçen ya R10 yada farklı bi platformda bu arkadaşın profili paylaşılmıştı. Şansımı denemek istedim 7000₺ dedi, Instagram Çalışanı olduğunu söylüyor

Forumda 5000₺ ye yapan arkadaşlara yaptırırım, böyle bir imkanım olsa.Ağzını yoklamak için Mayıs'da geçerim ödeme dedim ama arkadaş direk atar yaptı

Allah korkusu yok bunların içinde, kim bilir kimlerin canını yakıyorlar.Az önce dışarı çıktım, beynime oksijen gidince mantıklı düşünebildim🥱