SAEC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer üyelerimiz böyle birşey isterse, biz gerekli adımları atabiliriz. Lakin bunun "yasal" boyutunu iyi ayarlamamız gerekir ve şeffaflığını.
Hocam içimizde muhakkak bir noter vardır diye düşünüyorum. Noter eşliğinde bankadan sizin oluşturacağınız bir hesap ile (Hesap isminin özel olması için banka müdürü ile görüşebilirsiniz bence) olabilir. Yardımda bulunan arkadaşlar yaptığı ödemeyi tarafsız noter arkadaşa göndersin ve sizde yapılan ödemeleri bir header scripti ile çözebilirsiniz. Sadece üyelerin görebileceği bir sayfa oluşturularak. Toplanan para x.xxxTL yardım edlilen para xxx TL gibi bir ibare ile. Biz size güveniyoruz. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar size ulaşır ve siz seçersiniz.

En önemli nokta ise yardıma ihtiyaç duyacak arkadaşlar artık konu açmak zorunda kalmasın. Allah kimseyi bu zor duruma düşürmesin. Dertleri tabi ki bizim derdimizdir ama onlar üzülmesin abi.