Luklesin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bir e-ticaret sitesi üzerinde çalışıyorum da, normal hostingde kasıyor artık. O yüzden VDS'ye geçirmeye karar verdim.

4GB RAM'li bir VDS almayı düşünüyorum.
(2 Core i9-AMD Serisi 4 GB ECC RAM 50 GB NVME M.2 Raid0)

Şimdi alırken bazı sorular soruyor da, onun için yardım lazım;

VDS İşletim Sistemi - Kontrol Paneli : Bunlar için hangilerini seçmem lazım?

Ek IP Adresi - FTP Yedekleme Alanı : Bunlara da ihtiyacım var mı?

Not: Sonrasında OpenLiteSpeed kurmak istiyorum eğer mümkünse.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Merhabalar,

E-ticaret sitenizin alt yapısı php ise linux işletim sistemine sahip bir vds satın almanız gerekiyor.Kontrol paneli tercihi opsiyoneldir. cPanel'de kullanabilirsiniz. Ücretsiz cpanel alternatifi yine çok iyi bir kontrol paneli olan pleskde kullanabilirsiniz.

Özel ip seçimi ssl kullanıyorsanız gereklidir.
Openlitespeed 2 GB Ram 1 core kadar ücretsiz sağlanıyor. Dolayısı ile sizin özelliklerinizi yazdığınız vdslerde ücretsiz litespeed sürümü çalışmayacaktır. Nginx tercih edebilirsiniz,bir kaç siteli sunucularda mükemmel sonuçlar vermektedir.

Dilerseniz bırakacağımız link üzerinden yüksek performans elde edebileceğiniz,yeni nesil E5 işlemcili vds paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Ücretsiz full sürüm plesk panel ile beraber kuruldukdan sonra gerekli optimizasyonlar yapılarak tarafınıza anahtar teslim bir şekilde teslim edilecektir.Taşıma tarafımızca ücretsiz sağlanmaktadır.

https://www.r10.net/vps-hosting/2139...-lokasyon.html

Canlı destek üzerinden merak ettikleriniz var ise,bağlantı kurarak sorabilir,bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Verigom Bilişim Teknolojileri