Selamlar, wordpresten tema alıp themeforestten hizmet sitesi yapayım dedim yabancı dili %80 çeviri yaptım fakat bir türlü sorunlar bitmedi, hazır veya yazabilecek basit bir usta veya diğer bir değişle hizmet talep sistemi paket satış sistemli geliştirilmeye açık bir yazılım yazabilecek kişi arıyorum. Konunun aciliyeti vardır lütfen ciddiyet taşıyan yazıcılımcılar süre fiyat bilgisi ile teklif sunsunlar. Hazır varsa oda olabilir. Ama wordpress kesinlikle istemiyorum 69 dolar verip aldığım bir tema da oldu ama ne yazık ki hiçbir şey istediğimiz gibi yapamadık.
form bilgileri jotform dan da yapabilirisniz hiç fark etmez, sadece istediğim özellikler sırasıyla
üye siteye girer talep açar, admin panele düşer, admin talebi inceler ve onaylar, onaylandığında ilgili müşteri talebi ilgili ustayaya gider (müşterinin hizmet almak istediği kategoride hizmet veren ustalara) ustalar teklifi görür, teklife hizmet vermek için ödeme yapmalıdır herşey mobil sistem veya havale,
Durum bu ilerleyen zamanlarda geliştirilmek üze açık kaynak kodlu olmalıdır, yazılımı yapacak kişi veya bir başkası geliştirebilmeli. Diğer detayları zaten yazılımcı arkadaşlar biliyor. Örnek olarak verdiğim site inceleme yapılabilir, tasarımlar farklı ama clone gibi düşünülebilir.
örneği formlar:
https://www.ustamgeliyor.com/form/sec/