Şansa bala bir maçta çok iyi killer almıştım

son zamanlarda kötü niyetli müfettişler tünedi zaten oyuna, hile de bitmiyor lanet oyunda beni hile diye kararlaştırıp banlattılar muhtemelen

neyse önemi yok zaten iyi oldu bıraktım oyunu çok vaktimi alıyordu sabahtan akşama kadar oynuyorduk
Haksız ban diye bir şey olmaz hocam

Ben de müfettişim ve çok ince durumlara bakıyoruz. Eğer ilk Game Ban yediyseniz ve sonrasında VAC yasağına döndüyse ( %90 İhtimalle Olmuştur ) Sisteminizde Oyun İçi Yasaklamayı tetikleyecek yazılıma saptanmıştır. Bu maç esnasında bilgisayarınızda çalışan tüm işlemler aslında LOG olarak kaydedilmektedir. Ben şu an Global'im

Nova iken maçlarda 30 Kill alıyordum ancak sadece Güven Faktörüm etkileniyordu. Skin Changer gibi yazılım kullandıysanız VAC yasağı uygulanır. VAC yasakları kalıcıdır ve kaldırılamaz ancak istisnalar olup Sistem Log dosyasınızdaki programlar incelenirse ( Bunu Yapmayacaklardır ) kalkacaktır.
Bir Maçta Full Takımsanız Overwatch'a düşmessiniz ama takımınızda 1 kişi Yabancı olursa her şekilde Overwatch'a düşersiniz. Overwatch Günlük Rapor işlemleri 6'dan oluşuyor.