Bizi de hiçbir sorun yokken Ağustos ayında arayıp kasımda oglunun evleneceğini ve evi boşaltmamız gerektiğini söyledi. İnanmadım ama tamam dedim fiyat arttırmak istedigini sene başında ağzından kaçırmıştı çünkü. Birden çok arttırırsam şöyle böyle dersiniz demişti. Neyse ben kıllandım sonucta ev aramaya basladık inanın uygun evi 3 ayda zor bulduk ve bizim gibi kiracıyı hayatlarında görmediklerine eminim 15'inde anında hesaplarında olur kiraları muhattap dahi olmuyorduk. Neyse kasıma kadar ev sahibinin oglu beni her hafta taciz etti ne zaman cıkıyorsunuz sıkışıyorum çıkın evlenicem eşya bakcam boyatcam bakım yapcam deyip durdu ben küfretmemek icin zor tutuyordum kendimi. Ev bulsam cidden çıkıcam öyle midemi bulandırdılar. Her hafta her hafta taşınana kadar taciz etti en son çıldırdım tabi tekrar yazarsan çıkmam evden diye. Adam 1 hafta sonra yine yazdı hahah. Neyse taşındık evden yarım ay kaldık diye onu bile ödedim gün hesabı yapıp düşünün. Biz çıktıktan 1 hafta sonra kiralık yazısı astı kansız herif. Arkadaşa arattırdım eski kiradan 500tl fazla istemiş hahaha tabi o ev 2 ay boş kaldı yaşadıgım şehrin kira piyasası belli sonuçta. 3. Ay birine kiraya vermiş kiracı da bi konu için beni aradı ben de sordum bizden 200tl pahalı tutmus evi. Yahu bu kadar tantanaya ne gerek vardı ben zaten 200tl zam yapmayı kabul ediyordum. Velhasıl bizde de senet sepet bişi yoktu sırf midem bulandıgı için evden cıktım ve oglunun evlenmeyeceginden adım gibi emindim nitekim öyle de oldu. Kafanızı yormayın evden de çıkmayın kiranızı günü gününe ödüyorsunuz zaten gitsin kendi oglu kiralık ev bulsun sizden gelen kirayla öder onu da. Az insanlık halinden anlasınlar hayırdır salgının ortasında evden çık diyor öyle kolaydı benim şimdiki aklım olsa cıkmazdım evden telefonlarına bile bakmazdım. Hiçbir hakkı yok yasalar kiracının tarafında. Hele ki şu gibi pandemi durumunda savcılıga gitse savcı kapıdan kovar bak işine diye